Val Thorens is het spannendste skioord in Europa

Als hoogstgelegen skioord in Europa legt Val Thorens de lat graag hoog. Met een gloednieuw sport- en wellnesscomplex én een buitengewoon activiteitenaanbod is het resort helemaal klaar om de verwachtingen van alle vakantiegangers in te lossen.

‘Le Board’, gloednieuw sport- en wellnesscomplex

Na meer dan 2 jaar werken en een investering van 40 miljoen euro, vind je in Val Thorens ‘Le Board’. Dit gloednieuwe sport- en cultuurcentrum dankt zijn naam aan het karakteristieke dak in de vorm van een snowboard. Het dak biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op het skigebied, maar ook alle ruimte (3.205 m2) voor allerhande evenementen (concert, kerstdorp, openluchtbioscoop…) tot 3.000 bezoekers.

Binnenin word je royaal (13.795 m2) getrakteerd op sport (fitness- en bodybuildingzaal), fun (Arena, een polyvalente ruimte met een scala aan teamsporten, en funpark) en watersport (zwembadplezier, twee zwembanen, wellness met cabines voor lichaamsbehandelingen). Maar ook voor het hosten van tal van evenementen (B2B of B2C) kan je in het amfitheater en de vergaderzalen van Le Board terecht.

Jeugdige boost van horeca

Ook de horeca kreeg dit jubileumseizoen een make-over: La Maison en La Face Ouest kregen deze winter een stijlvolle nieuwe look. En de hotels 3 Vallées, F7 en Alta Pura hebben een deel van hun gemeenschappelijke ruimtes, restaurants en kamers in het nieuw gestoken.

Activiteiten vol adrenaline

Val Thorens gaat in Europa als eerste skioord open én sluit als laatste. Met een waaier van ‘niet-ski-activiteiten’ wil Val Thorens alle vakantiegangers trakteren op een spannend verblijf. Sneeuwschoenwandelingen en huskytochten kan je daarom aanvullen met tal van adrenalinevolle activiteiten, 100% Val Thorens: Snorkelen onder het ijs, elektrische motorcross, initiatie ‘Draisienne’ en snowtuben.