VIVA Cruises heeft alles om ons te verleiden

Wij weten (nog) niet dat er een soort vakantie is die ons enorm zou bevallen. De onbekende reisformule heeft nochtans alles in huis om de levensgenieters die we zijn te charmeren.

Europese landen en regio’s ontdekken. Verwennerij, van Boergondisch tafelen tot pure ontspanning. Tijd voor een fietstocht, een wandeling, winkelen, een boek lezen, koffietje, apero, zwemmen. Elke dag, elk uur iets anders zien, zonder druk. Voor een paar dagen of langer totaal weg zijn van stress en sleur. Herbronnen.

Riviercruises. Het woord is gevallen. Nee, haak niet af! VIVA Cruises is anders. De jonge rederij werd pas een aantal jaar geleden opgericht. Jong, en toch met bakken ervaring, want VIVA Cruises is ontstaan in de schoot van het Zwitserse Scylla AG, een van de grondleggers van het riviertoerisme.

VIVA Cruises sloeg meteen aan bij de eerste passagiers. De commentaren op diverse websites zijn lovend. In korte tijd is VIVA Cruises erin geslaagd om een eigenzinnig, moderne stempel te drukken op een toerisme dat vaak gericht was op niet-Europeanen.

Gasten voelen zich meteen thuis aan boord van schepen als VIVA ONE, de modernste eenheid in de vloot van 8 schepen. Het design ademt licht en ruimte. Het is fascinerend om vanuit je kamer of aan tafel het landschap als een film te zien defileren. Op een riviercruiseschip ben je veel dichter bij het water dan op een zeeschip. Relaxerend is het in elk geval.

Een riviercruise met VIVA Cruises is als een boetiekhotel dat met je meereist. Aan boord van de luxebubbel kan je alleen maar zorgeloos genieten: van het bourgondisch tafelen tot een spa- en wellness sessie, alle ingrediënten zijn aanwezig. Sommige schepen hebben een zwembad, een fitness of een spa. Kwalitatieve mogelijkheden en een grote persoonlijke vrijheid, daar draait het om bij VIVA Cruises. Net wat wij Belgen zo appreciëren.

Bij VIVA Cruises is bijna alles inclusief: het restaurant, de kwalitatieve dranken (ook bar en minibar), de wifi, de fooien. Voor een massage of een excursie is er wel een supplement.

Onder het motto “Enjoy the Moment” heeft VIVA Cruises een schitterend aanbod uitgewerkt om de mooiste rivieren van Europa te ontdekken in de meest comfortabele omstandigheden.

VIVA Cruises biedt korte en lange riviervakanties aan op de meest bekende waterwegen van Europa: Rijn, Moezel, Rhône, Donau, Seine, en de rivieren van de lage landen. Verrassend zijn de cruises naar de Duits-Poolse kust in de Baltische Zee. Deze riviercruises geven een totaal andere kijk op regio’s rondom ons, streken die we misschien kennen van een reis met de auto. Vanop het water gaat een nieuwe wereld open.