Vlieg comfortabel naar Hongkong, China, Azië en de Pacific

Reis je graag naar Azië of Australië? Op zo’n verre reis is een comfortabele vlucht extra belangrijk zodat je gelijk op een positieve noot begint. Cathay Pacific vliegt sinds 2018 vier keer per week non-stop van Brussel naar Hongkong. De directe vluchten naar Hongkong bieden de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Vanuit Hongkong kun je doorvliegen naar bijna 200 bestemmingen wereldwijd zoals naar Bali, Thailand, de Filippijnen, Vietnam en de Pacific.

Ervaar de moderne luxe en ongeëvenaarde service van Cathay Pacific Airways

Vanuit Brussel vlieg je in Cathay Pacific’s state-of-the-art Airbus A350-900 toestel met de nieuwste stoelen en het nieuwste cabine design. Het toestel is daarnaast ook uitgerust met het verbeterde inflight entertainmentsysteem en Wi-Fi aan boord.

De warmte van Aziatische gastvrijheid

Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat zij als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord aan alle passagiers.

Een luxueuze reiservaring voor een redelijke prijs in Premium Economy Class

De Premium Economy Class van Cathay Pacific is een uniek product waarbij je geniet van een heerlijke luxe ervaring, zonder in de buidel te moeten tasten voor een Business Class ticket. Ervaar een extra niveau van comfort in Premium Economy Class met:

Priority check-in en boarding
Begin je vlucht met een heerlijk welkomstdrankje en een milieuvriendelijke amenitykit
Extra rust en ruimte in een aparte cabine met slechts 28 zitplaatsen
Geniet van een volle-beensteun en een opvouwbare armsteun die je naar wens kunt verstellen
Je stoel kan 23 cm verder naar achteren leunen, terwijl de ruimte tussen jouw stoel en de stoel ervóór wordt vergroot tot 101 cm.
Kies uit het Business Class-menu voor je hoofdmaaltijd, heerlijke snacks en onbeperkt drankjes aan boord
Onboard wifi, 12,1-inch HD-tv en eigen dock met een stopcontact en USB-aansluiting voor je mobiele apparaten
Neem tot 35 kilogram bagage mee op reis