Voor ieder wat wils bij Mont-Blanc Collection

Eén hotel, één residentie met appartementen en één luxe chalet. Uit deze drie accommodaties bestaat de Mont-Blanc Collection gelegen in het hart van het Franse Chamonix. In totaal kunnen maar liefst 130 gasten worden ontvangen en dat in maar liefst 51 verschillende kamers. Een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, shopaholics, restaurantbezoekers, skiërs en andere sportievelingen en dat het hele jaar door. Voor ieder wat wils dus.

Le Faucigny: boutique hotel

Gebouwd in Scandinavische stijl met een eigen jacuzzi en sauna. Dat is het boutique hotel Le Faucigny die in 2010 de deuren opende. Met 26 kamers is het de grootste accommodatie van de Mont-Blanc Collection. Met zicht op de Mont-Blanc of de Brévent kan je genieten van een uitgebreid continentaal ontbijt met verse en lokale producten. Zelfgemaakte yoghurt en zelfgemaakte cake in de namiddag maken het plaatje compleet.

Le Génépy: residentie met appartementen

Oorspronkelijk gebouwd in 1903 en eind 2016 opnieuw geopend na renovatie. Dat is Le Génépy bestaande uit tien appartementen grenzend aan het historisch centrum van Chamonix. Vanaf het balkon kan je de Mont-Blanc aanschouwen in volle glorie. Ideaal voor koppels en families die een uitje naar de Franse Alpen plannen.

Le Whymper: luxe chalet

Volledige luxe met een eigen spa en maar liefst tien slaapkamers die tot 22 gasten kunnen ontvangen. Dat is Le Whymper, een moderne luxe chalet die gezelligheid uitstraalt. Geopend in december 2017 met een tuin van 100m² en een terras van 25m² op de eerste verdieping. Leuke extra’s: het ontbijt is inbegrepen, de poetsploeg komt iedere dag en één personeelslid ter beschikking. Chalet Whymper biedt net dat tikkeltje meer.

Interesse in één van de accommodaties? Contacteer reservations@montblanc-collection.com