Weekendje natuur in Terhills Resort by Center Parcs

Tot rust komen kan het best in het midden van de natuur. Geen vervelende geluidsoverlast, maar ritselende bladeren en vogelgezang. Aan de toegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen kan je het echte vakantiegevoel ervaren in Terhills Resort by Center Parcs. Ontdek de bosrijke omgeving op verschillende manieren vanuit je stijlvolle cottage.

Met bijna 13.000 hectare aan bossen, meren, duinen en heide is het Nationaal Park Hoge Kempen een trekpleister voor fietsers, lopers en wandelaar. Het is trouwens het enige Nationaal Park dat ons land rijk is. Dankzij een uitgebreid routenetwerk van 440 km aan wandelpaden en een fietsroutenetwerk van 200 km aan onverharde mountainbikepaden komt iedereen aan zijn trekken. Extra pluspunt: bij Terhills Resort by Center Parcs kan je fietsen huren in het Cycle Center!

Het premium vakantiepark probeert bewust kleinschalig te blijven. Met 250 vrijstaande cottages in volle natuur is het ongetwijfeld genieten geblazen. Je hebt de keuze uit verschillende accommodaties, maar allemaal hebben ze één iets gemeenschappelijks: ze kunnen rekenen op een luxueuze inrichting. Kies voor een VIP-cottage die plaats kan bieden aan 2 tot 12 personen of een Exclusive cottage met eigen buitendouche en buitensauna. Mag het nog wat meer? Kies dan voor een Lakeside cottage langs het water. Perfect om een barbecue te organiseren bij de ondergaande zon.     

Op gebied van outdoor activiteiten zijn er heel wat opties. Huur een waterfiets of een elektrisch bootje. Je kan zo naar je cottage varen als je beschikt over een eigen steiger. Of ga op stap met een natuurgids en kom alles te weten over het Nationaal Park Hoge Kempen en andere verborgen pareltjes in de buurt. Eindig de dag met een kort bezoek aan de kinderboerderij en een partijtje minigolf om tenslotte te genieten van een drankje in het Beach House.   

De Country Club is het kloppend hart van het resort met alle mogelijke faciliteiten. Voor plonsplezier moet je in de Aqua Garden zijn met infinity pool, kinderbad en bubbelbad. Liefhebbers van gastronomie kunnen terecht in het Terland Restaurant voor een ontbijt, aperitief, lunch of diner. Ook de Kids Club, indoor speeltuin, supermarkt, Cycle Center en receptie kan je in de Country Club vinden.

Net buiten Terhills Resort by Center Parcs is er ook heel wat te beleven. Shopaholics kunnen gemakkelijk een dagje vertoeven in het nabijgelegen Maasmechelen Village. Ook steden als Hasselt, Maastricht en Aken liggen vlakbij. In combinatie met enkele uren relaxen in Elaisa Wellness is dit ongetwijfeld een voltreffer. Watersporters kunnen terecht in het Terhills Cablepark om te waterskiën en te wakeboarden. Een luxueuze vakantiebeleving in alle rust is gegarandeerd.