Wereldklasse voor families in Sani Resort​

2021 ziet er veelbelovend uit voor gasten van het befaamde Griekse Sani Resort, de droomplek bij uitstek die 100% ontspanning, luxe en veiligheid garandeert. Vanuit de fantastische prestaties van 2020, de bestaande samenwerkingen van wereldklasse en het voortdurende streven naar uitmuntendheid mogen families zich vanaf de opening op 29 april 2021 verwachten aan een nieuwe reeks innovatieve en opmerkelijke luxe-ervaringen.

Sani Resort nam de uitdaging van 2020 aan en zorgde voor een veilig verblijf in het Sani Sanctuary, een 100% geteste omgeving. Op het einde van het jaar volgde de dubbele bekroning op de World Travel Awards 2020. Voor het tweede jaar op rij won Sani Resort de titel van ‘World’s Leading Family & Beach Resort’ en zag het zich erkend als wereldwijde referentie voor familievakanties. Voor het eerst werd Sani Resort gelauwerd als ‘World’s Leading Luxury Green Resort’ omwille van de uitzonderlijke inzet voor duurzame ontwikkeling met een positieve ecologische en sociale impact.

Sani Resort moedigt gasten aan om tijdens hun vakantie te connecteren met de natuur en de tijd zoveel mogelijk in de openlucht door te brengen. Het Sani Sanctuary biedt oneindige mogelijkheden voor buitenactiviteiten, waaronder 7km natuurlijke zandstranden met blauwe vlag, meer dan 100 hectare beschermd moerasland, meer dan 20 km aan prachtige bospaden om op verkenning te gaan, en de privé-jachthaven Sani Marina met diverse zeiljachten om uit te varen. Voorts zijn de mogelijkheden eindeloos om buiten te eten, in de restaurants, maar ook in de privé-tuin, op het strand of op een intiem plekje in de natuur.

De eerste Bear Grylls Survival Academy in een Europees luxeresort

Als een vervolg op het succes van de Chelsea FC Football Academy, het Rafa Nadal Tennis Centre en het Sani Adventure Park, verwelkomt Sani Resort in 2021 de Bear Grylls Survival Academy. Sani Resort is het eerste luxeresort in Europa met dit avontuurlijke aanbod. Sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen zich wagen aan een indrukwekkend outdoor avontuur ontworpen door de wereldbekende Bear Grylls en overlevingstechnieken aanleren. Een deskundig team van instructeurs bezorgt families met deze uitdagingen een onvergetelijke ervaring in het natuurgebied van Sani Resort.

De Sani Triathlon Academy

De nieuwe triathlon en duathlon sportsessies zijn nog een kans om in 2021 persoonlijke grenzen te verleggen en volop te genieten van de adembenemende natuurlijke omgeving van het Sani Sanctuary met zee, strand en bossen. Deze veilige, begeleide en gepersonaliseerde trainingssessies worden aangeboden in diverse combinaties van sporten met onder meer zwemmen, lopen en fietsen. Ideale buitenactiviteit voor een vakantie in de natuur, met mogelijkheden voor het hele gezin.

Zero CO2-voetafdruk

​Sani Green, het duurzaamheidsprogramma van Sani Resort voor het natuurbehoud en de steun aan de lokale gemeenschap, wordt versterkt in 2021 met de lancering van het project Zero CO2-voetafdruk. Een halve eeuw respect voor de natuur maakt Sani Resort tot de ultieme duurzame bestemming. Door Sani’s toewijding aan het behoud van de natuurpracht begon het project Zero CO2-voetafdruk. Sani Resort, dat nu is uitgeroepen tot ‘World’s Leading Luxury Green Resort’, was koolstofneutraal voor 2020 en verwelkomt gasten in zomer 2021 met de belofte om het energieverbruik verder te verminderen en meer hernieuwbare energie te produceren op de locatie.

De make-over van Porto Sani

Porto Sani is het paradepaardje van ‘World’s Leading Family & Beach Resort’. In 2020 heropende Porto Sani na een totale make-over met onder meer nieuwe luxesuites, restaurants en spa. Het presenteerde een nieuw bedacht concept voor families met 98 luxesuites die volledig op maat ontworpen en ingericht zijn van baby’s, kinderen en hun ouders. Gezinnen beleven een bijzondere vakantie, volledig aangepast voor hun gemak en comfort, met alle benodigdheden en luxueuze extra’s voor de kinderen op de kamer, gezonde en smakelijke kindermenu’s ontworpen door de Britse kindervoedingsdeskundige en bestseller-auteur Annabel Karmel en de baby consulting services van Carole Mae die het hele gezin geruststellen.

Sani Suite Collection

In geheel Sani Resort wordt het comfort van de suites met 1, 2 of 3 aparte slaapkamers aangevuld met de doorgedreven gepersonaliseerde service van de Sani Suite Collection. Gasten krijgen een compleet gevoel van zorgeloosheid en ultieme luxe dankzij onder meer een persoonlijke conciërge, begeleiding bij het vooraf boeken van restaurants en services, een voorbehouden zone en exclusieve service op het strand, tal van upgrades en een Volvo-tour met privé-chauffeur.

Creatieve kinderopvang

Voortaan is het mogelijk om kinderopvang contactloos te boeken op de website van ‘World’s Leading Family & Beach Resort’. De ‘Little Guests’ worden als prinsen en prinsessen verzorgd en geëntertaind door het volledig nieuwe en interne ‘Little Guests Team’. Sani Resort heeft verbeteringen aangebracht aan de infrastructuur en de programma’s van de Kids Clubs. Ook zijn er nieuwe avondactiviteiten voor gezinnen. Het nieuwe aanbod is hier te vinden.

Voor de allerkleinsten heeft de Sani Crèche The Curiosity Approach aangenomen, die verwondering en creativiteit stimuleert. Kinderen vanaf 4 jaar beleven met Sani Play uren speelplezier met een uitgebreide waaier thematische activiteiten in de Kids Clubs en de Sani Academies, zoals onder meer ‘Eco Explorers’ rond duurzaamheid, ‘Sport’ met tennis in de Rafael Nadal Academy, voetbal in de Chelsea Football Academy, een avontuur in het Adventure Park en tal van watersporten, of ‘Little Chef’ waar kinderen lekker leren koken met gezonde en verse ingrediënten.

Een wereld van exclusieve smaken

De meer dan 40 restaurants en bars van Sani Resort, met menu’s ontworpen door Michelin sterrenchefs als Mauro Colagreco, David Ibarboure en Ettore Botrini, zorgen voor een ongeëvenaarde gastronomische ervaring en in 2021 wordt het nog beter. Wie houdt van de Griekse keuken moet het nieuwe aanbod van Ergon in Sani Marina proeven, dat heerlijke gerechten in mezze-stijl op tafel tovert, ideaal om te delen met het gezin. De restaurants Poseidon, Olympos en Artemis hebben special aan de ‘Little Guests’ gedacht met een speciale kids corder die een selectie gezonder gerechtjes brengt van de hand van de Britse kindervoedingsspecialiste Annabel Karmel. Ammos bij Sani Beach heeft een droomligging aan zee en zorgt voor een verrassend aanbod van mediterrane menu’s met een Aziatische toets en een uitstekende keuze van klassieke cocktails en heerlijke wijnen.