Winter in Paznaun-Ischgl

De winter heeft een paar nieuwigheden in petto voor de gasten van Paznaun: wie na een drukke dag in de sneeuw naar warmte en gezelligheid verlangt, kan terecht in de nieuwe Silvretta Therme in Ischgl, die door een schaatsbaan wordt omringd. Bovendien biedt het MoonBike Parcour spannende “e-actie”. In See brengt de nieuwe 8-persoons gondellift Furglerblick je nog hoger in het skigebied. Rodelaars kunnen hun adrenalineniveau op het nieuwe traject van de natuurrodelbaan in Kappl doen stijgen of testen hun evenwicht op een Snooc.

Silvretta Spa

Acht verschillende zwembaden met in totaal meer dan 1.000 vierkante meter wateroppervlak zijn verdeeld over twee gebouwen met vier verdiepingen. Dit gigantische complex herbergt onder andere een 25-meter sportbad, een buitenbad, een ruim avonturenbad, een kinderbad en een zoutwatergrot. De meer dan 1.500 vierkante meter saunalandschap met onder meer Zollhüttensauna, alpenkruidensauna, evenementensauna, Zirbensauna en als kers op de taart – de panoramasauna – zijn simpelweg ongeëvenaard.

MoonBiking op het nieuwe parcours

Wil je deze winter iets nieuws proberen in Ischgl? Huur dan een MoonBike (e-snowbike) en verken het nieuwe MoonBike parcours of ontdek de bergwereld rond Ischgl tijdens een rondleiding.

Kappl: Snoocen op de nieuwe natuurrodelbaan

Met de start van het winterseizoen kunnen rodelaars over het nieuwe traject van de natuurrodelbaan in Kappl zes kilometer lang naar beneden suizen. Op de rodelbaan en in het kindergedeelte kunnen de dapperen nu ook een nieuw wintersporttoestel uitproberen: Snoocs. Dit is een soort zit-on ski die wordt bestuurd door je evenwicht te verschuiven. De rodelbaan is dagelijks geopend van 8.30 tot 16.30 uur en elke dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur voor rodelen bij maanlicht. In het Sunny Mountain Restaurant kan je tijdens de ski-uren en op rodelavonden een Snooc huren.