Zomer lang ijsjes in Koksijde-Oostduinkerke

Koksijde-Oostduinkerke organiseert een wedstrijd om een zomer lang ijsjes te winnen. Hiervoor moeten de deelnemers creatief aan de slag gaan in hun eigen kot of tuin en een foto insturen van hun mooiste of origineelste ijsje: in een potje of op een hoorntje, chocolade, aardbei of vanille, marshmellow-ijsjes, emoji-ijsjes, papier-ijsjes, bolletjesijs of rolletjesijs… alles kan!

Zon, zee, strand én ijsjes! Heel wat gezinnen en kinderen worden er gelukkig van. En hoe ‘cool’ is het niet als je een zomer lang gratis ijsjes mag eten in Koksijde-Oostduinkerke…. Een droom die binnen enkele maanden misschien werkelijkheid wordt, voor wie deelneemt aan de leuke ‘Een Zomer Lang IJsjes’ – wedstrijd.

Om een zomer lang ijsjes te winnen moeten deelnemers vóór 28 mei 2020 een foto insturen van hun mooiste of origineelste ijsje. Dat kan via de wedstrijdpagina www.visitkoksijde.be/nl/zomeractie. Hoe de ijsjes gemaakt zijn, is van geen belang. Wees creatief; schilderen, knutselen, collages maken, krijten op de stoep, iets met de computer… alles kan.

De foto’s worden op 1 juni in een album op de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke gedeeld (@KoksijdeOostduinkerke), zodat vanaf 1 juni tot en met 15 juni likes verzameld kunnen worden. De 10 foto’s met de meeste likes gaan door naar de finale en een jury van specialisten kiest de winnaar. Die winnaar wordt bekend gemaakt op 25 juni, ook via de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke. De gelukkige mag vanaf 1 juli een zomer lang ijsjes smullen!

Een ideale bezigheid dus om de komende weken op zoek te gaan naar creatieve ideetjes en ‘cool’ uit de hoek te komen.

Veel succes aan alle deelnemers!