Zomerparadijs Zillertal

Wandelen, mountainbiken, klimmen of gewoon genieten, iedereen die een onvergetelijke zomer in het prachtige berglandschap wil beleven, is in het Zillertal op de juiste plek. Ongeacht of je nu liever wandelt in het dal, je in de meest ongerepte uithoeken van het natuurpark waagt of met een van de tien gondels de talrijke bergtoppen van het Zillertal bezoekt, er is keuze genoeg voor iedereen! Van culinaire hoogstandjes tot dagelijkse kost en van plezier voor jong en oud tot avontuur voor de grootste sportievelingen. Iedereen die even de dagelijkse drukte wil ontvluchten, komt in het Zillertal terecht in een wereld vol authentieke genoegens, natuurervaringen en adembenemende momenten. Het maakt niet uit of je in Fügen-Kaltenbach, Zell-Gerlos, Mayrhofen-Hippach of Tux-Finkenberg bent, overal word je ontvangen met een hartelijke gastvrijheid die even authentiek en onvergetelijk is als de natuur in het Zillertal.

De sleutel tot buitengewone ervaringen: de Zillertal Activcard

Vanaf 30 mei t/m 6 oktober 2019 is de Zillertal Activcard dé sleutel tot buitengewone bergavonturen, uitzonderlijke hoogtepunten in de natuur, geweldige culinaire werelden en veel plezier voor kinderen. Tien zeer moderne gondels brengen je op comfortabele wijze naar het vertrekpunt van verschillende wandelingen.

Alle voordelen op een rijtje:

Eén rit omhoog en omlaag per dag met een van de 10 gondels naar keuze, inclusief onvergetelijke bergbelevenissen
Gratis entree in 6 openluchtzwembaden (één bezoek per dag)
Gratis toegang voor de meeste regionale openbaarvervoermiddelen.
Minimaal 10% korting bij veel voordeelpartners in het Zillertal.

Alle tarieven en meer informatie vind je op: www.zillertal.at/en/activcard

Magie in de bergrestaurants

Tijd om een bergrestaurant te bezoeken. In het Zillertal zijn meer dan 150 bergrestaurants waar het gezellig toeven is. Hier vind je een kleine greep uit het grote aantal bergrestaurants.

Betoverde wereld op de Brandalm (Tux-Finkenberg)

In dit bergrestaurant lijkt het alsof de wereld nog perfect is. Dat zie je en dat voel je! De Brandalm in Juns ligt op 1600 meter, omgeven door bossen en weilanden en heeft uitzicht op de schitterende bergwereld van de Tuxer en Zillertaler Alpen! Het is dé plek voor iedereen die wil worden begroet met folkloremuziek uit de Alpen en de lekkerste gerechten.

Perfecte start vanaf de Kristallhütte (Kaltenbach-Höhenstraße)

Zomer in de bergen! Weg uit de drukte van de stad of het dal krijg je het gevoel dat de tijd hier langzamer gaat. De Kristallhütte ligt op 2147 meter boven zeeniveau en is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen en mountainbiketochten. Talrijke bergtoppen zijn bereikbaar binnen een paar uur wandelen. Ervaar de fascinerende Zillertaler bergwereld!

De beste livemuziek op de Hirschbichlalm (Zillertal Arena, Zell-Gerlos)

Het bergrestaurant Hirschbichlalm ligt op 1822 meter direct langs de Zillertaler Höhenstrasse en iedere zondag treden hier bekende Zillertaler muziekgroepen live op. De keuken serveert Zillertaler lekkernijen. Idyllische avonden in het bergrestaurant mogen zeker niet ontbreken!

Dit heerlijke juweeltje heet Waxeggalm (Mayrhofen-Hippach)

De lieftallige Waxeggalm ligt op 1880 meter in de Zemmgrund. Een juweeltje te midden van de Zillertaler bergwereld. De beste zelfgemaakte taarten en gerechten uit de Oostenrijkse keuken worden door de eigenaren Ottilie en Alfred persoonlijk geserveerd. Bereikbaar vanaf Gasthaus Breitlahner in ongeveer 2,5 uur in de richting van de Berliner Hütte.

https://cdn.uc.assets.prezly.com/083a8f45-9fda-4ba8-9825-05629dadd860/-/preview/1200x1200/-/format/auto/