Zorgenvrije gezinsvakantie in Portugal

Het grote voordeel van een gezinsvakantie met baby’s of kleine nog niet schoolgaande kinderen? Je reist makkelijk buiten de drukke, dure schoolvakanties. Daar houdt voor veel ouders het lijstje pluspunten op, het blijft toch een grootse onderneming. Niet in Portugal. Waar Chitra en Roman Stern, zelf ouders van vier, je ontvangen in een van hun vier luxueuze Martinhal-familiehotels. Chitra en Roman hebben namelijk aan alles gedacht. En dat mag je wel héél letterlijk nemen. Zo beleven niet alleen kinderen, maar ook de ouders een onvergetelijke tijd. En wel om deze zeven redenen.

100 procent kidsproof

Een gladde vloer, gevaarlijke trap of verraderlijke tafel? Die zijn in de Martinhal-resorts niet te bespeuren. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kleintje. Zo neem je een ontspannende douche terwijl je via een subtiele glazen wand uitkijkt op je kroost. En laat je hen vrij ronddartelen in de gigantische, omheinde speeltuin waaruit zelfs de allerslimste Houdini niet ontsnapt.

Stressvrije omgeving

Vergeet die schreeuwerige familiehotels. De Martinhal-resorts ademen rust. Zo overnacht je in een comfortabele, stijlvolle kamer. En ontspan je aan een eigentijds zwembad of tijdens een deugddoende yogasessie. Wie nog meer privacy wil, boekt een ruime suite of alleenstaande villa. Al profiteer je ook in de gemeenschappelijke ruimtes van een relaxte sfeer. Zo mogen de kinderen zelfs in hun pyjama de ontbijtzaal binnen.

Op alles voorzien

Je koffers inpakken, kan best stressy zijn. Zeker wanneer je reist met kleine kinderen. Daar bedacht Martinhal een oplossing voor. Zo beschikken de hotels over een heleboel babyspullen die je gratis gebruikt. Van een flessenwarmer of een babybedje tot een kinderwagen, draagdoek of babyfoon. Handig!

Qualitytime met het hele gezin

Tijd doorbrengen met je kleine spruit was nog nooit zo leuk. Zo dollen jullie samen in het zwembad, veroveren jullie de avontuurlijke speeltuin, dansen jullie erop los tijdens een uitbundige kids party of proberen jullie een nieuwe sport uit. Of wat dacht je van een zalige rugmassage voor mama, papa én kind? Ideaal om jullie innige band nog te versterken.

Zorgeloze me-time

Natuurlijk snak je tijdens je vakantie soms even naar een heerlijke portie me-time. Of naar een romantische avond met je partner. Je kinderen zijn dan ook in goeie handen bij een professionele Martinhal-babysit of in de gezellige Kids Club (vanaf 6 maanden). Intussen zet jij je lippen aan een fijne cocktail in de nagelnieuwe 1855 Gin Bar van Martinhal Chiado in Lissabon stad of verken je de stad eens met zijn twee. Ook sportievelingen kunnen ontspannen door inspanning. De golfbanen bij Martinhal Quinta en Cascais lenen zich voor een perfect middagje golf, probeer de nieuwe fitness trail of een partijtje (paddle) tennis op het terrein van Martinhal Sagres of werk aan je surf moves op het strand bij Martinhal Sagres of bij Cascais. Een bike tocht langs de ruige Portugese kustlijnen (o.a. bij Martinhal Cascais) zijn een must.

Culinaire verwennerijen

Van de uitstekende Martinhal-kwaliteit proef je ook in de keuken. Elke dag zet je er je tanden in een tongstrelend, culinair menu. De chefs koken met verse, kwalitatieve ingrediënten. En zetten gezonde, verrassende gerechten neer. Ook voor de allerkleinsten. Zo is er een uitgebreide keuze aan babyfood.

Fenomenale regio

De vier Martinhal-resorts voeren je naar de mooiste regio’s van Portugal. Zo verken je het bruisende Lissabon vanuit Martinhal Chiado. Of flaneer je langs de kustlijn van het nabijgelegen Cascais. In de populaire Algarve voert Martinhal Quinta do Lago je naar een paradijselijk golfterrein. Terwijl Martinhal Sagres zich tussen het strand en de duinen vleit.