Zwemplezier in StuBay

Op vakantie in Stubai moet je beslist een ommetje maken richting het StuBay Freizeitcenter. Het indrukwekkende zwemparadijs heeft een oppervlakte van 5000m² en is geliefd bij jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Ook voor bezoekers die niet van water houden kan je hier terecht.

Het StuBay Freizeitcenter ligt in Telfes in het adembenemende Stubaidal. De indoor- en outdoor zwembaden zijn indrukwekkend. Binnen vind je een sportzwembad van 25 meter, ontspanningsbad, kinderbadje met verschillende fonteinen, whirlpool en twee glijbanen voor de snelheidsduivels. Het openluchtgedeelte is een heel stuk groter met speeltuin, beachvolleybalterrein, voetbalterrein, ligweide en natuurlijk de verschillende zwembaden. Een kinderbadje, bubbelbad, triple glijbaan en natuurlijk een sport- en ontspanningsbad. Perfect voor een frisse duik op een warme zomerdag. Waterpret gegarandeerd!

Daarnaast heb je ook een ruime sauna. Ideaal om even weg te vluchten uit de drukte van het dagelijks leven en te ontspannen. De Schwitzstüberl zorgt voor een verjonging van lichaam, geest en ziel. Het versterkt ook het immuunsysteem en bevordert de bloedcirculatie. Verder is er nog een fitness en air-parc voor skaters te vinden in het centrum.

Na al die beweging krijg je honger. Op het domein kan je verschillende restaurants vinden met typische gerechten uit Tirol of een simpele snack. Bovendien heb je vanop het terras een prachtig zicht op de indrukwekkende bergen. Het StuBay Freizeitcenter is dagelijks geopend. Het outdoor gedeelte opent in juni. De toegang is trouwens inbegrepen in de Stubai Super Card. Het adres: StuBay Freizeitcenter, Telfer Landesstraße 111, 6165 Telfes in Oostenrijk.