WIN !!! Asmodee gezelschapsspel

Ruim de helft van de Belgen (53%) overweegt om een gezelschapsspel cadeau te geven voor Kerst. Bijna evenveel landgenoten (47%) zouden het dan weer fijn vinden om een gezelschapsspel cadeau te krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek van Asmodee België, marktleider als verdeler en ontwikkelaar van gezelschapsspellen, bij 1.000 Belgen. Bij ouders met kinderen jonger dan 12 jaar liggen deze cijfers nóg hoger: maar liefst 3 op 4 van hen zou graag een bordspel cadeau krijgen. “Begrijpelijk” volgens Bert De Smet, directeur van Asmodee België, “Met één spel geef je immers oneindig veel ontspanningsmomenten én quality time cadeau”. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat Belgen bordspellen verkiezen boven kaartspellen (54% tegenover 30%), dat ze liefst van al spelen met vrienden (47%), kinderen (46%) of hun partner (45%), en dat hun spelgezelschap idealiter uit 4 spelers bestaat. Wij mogen een aantal gezelschapsspellen van Asmodee weggeven. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Meer dan één op twee Belgen overweegt om een gezelschapsspel cadeau te geven voor Sint of Kerst. Jij ook? Een gezelschapsspel geven is altijd een goed idee. Als je weet dat er bij 8 op 10 Belgen regelmatig een gezelschapsspel op tafel komt en dat bijna de helft van de Belgen (47%) graag een spel cadeau zou krijgen, dan mag je er zeker van zijn dat je de komende maand scoort met jouw geschenk. Zeker bij min 34-jarigen en bij ouders van min 12-jarigen lijken gezelschapsspellen extra in trek: 65% van de min 34-jarigen zou het leuk vinden om een gezelschapsspel cadeau te krijgen en bij ouders met kinderen onder de 12 jaar, is dat zelfs 75%.

Veel kans dat het gezelschapsspel meteen gespeeld zal worden; ruim de helft van de respondenten (53%) zegt dat er deze kerstperiode een gezelschapsspel – nieuw of niet – op tafel zal komen.