WIN !!! Birds of Prey en opblaasbare hamer

Gotham herbergt niet alleen Batman en Robin maar het is ook de thuishaven van de hilarische en tegelijk levensgevaarlijke Harley Quinn! Nadat ze koudweg gedumpt wordt door haar vriendje The Joker belandt ze op straat. Al snel krijgt ze het gezelschap van drie even dodelijke bondgenotes, waarmee ze het samen opneemt tegen de beruchte schurk Roman Sionis. Wij mogen enkele films van Birds of Prey weggeven samen met een opblaasbare hamer. Ideaal om uit te proberen deze zomer. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Margot Robbie gooit Sharon Tate’s glamoureuze outfits aan de kant en kruipt opnieuw in de huid van de charismatische en waanzinnige Harley Quinn. Ewan McGregor vertolkt Sionis en voorts maken ook Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead en Jurnee Smollett-Bell hun opwachting in deze spetterende actiefilm!

Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.

Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.