WIN !!! Cherry Moon Gin

Matthew Van Noten en Tommy De Mulder scoren opnieuw met hun Cherry Moon Gin. Op de International Wine and Spirits Competition in Hong Kong kregen ze een zilveren medaille voor hun creatie. Met de feestdagen voor de deur is een Cherry Moon Gin & Tonic een perfect aperitief. Wij mogen een fles wegschenken. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Begin dit jaar scoorde het gedreven duo nog een gouden en zilveren medaille op de World Gin Awards. Ook in Hong Kong scoren ze nu met hun Cherry Moon Gin in de categorie “Flavoured Gin”. “Opnieuw een zilveren medaille is natuurlijk fantastisch” klinkt het tevreden.

56 Juryleden uit 9 landen, allen bartenders en sommeliers uit sterrenzaken of hotel bars verkozen de “Cherry Moon” dus als zilveren medaille winnaar. Het doet ons deugd dat een professioneel panel ons opnieuw bekroond. Er is namelijk een enorm aanbod aan Gin, maar de kwaliteit laat soms te wensen over. Zeker bij de rooskleurige, fruitige gins wordt alles al snel té zoet zonder dat de jeneverbes komt bovendrijven. Op deze internationale wedstrijden zie je dan dat passie en kennis beloond worden!

Een groot deel van die kennis hebben ze te danken aan Patrick Van Schandevijl van stokerij De Moor in Aalst. Het receptuur werkten ze zelf uit, maar ze distilleren samen met Patrick. Zijn jarenlange ervaring was onmisbaar voor het creëren van de “Moon” en “Cherry Moon” Gin.