WIN !!! De 3 Wijzen-bordspel

De Nederlandse spellenfabrikant Just Games slaat de handen in elkaar met Eén om het legendarische spelprogramma De 3 Wijzen als bordspel richting jouw huiskamer te brengen. Beleef de quiz vanop de eerste rij en haal alles uit de kast om je vrienden of familie te overtreffen! Wij geven enkele exemplaren van het bordspel weg. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
* 
Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Postcode:
    Land:
* 
Format Voorkeur:
* 
Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Fans van de quiz verenigt u! Het legendarische spelprogramma werd eerder dit jaar al in een nieuw jasje gestopt door Kobe Ilsen. En vanaf nu kan je De 3 Wijzen ook zélf spelen in je huiskamer met het ‘De 3 Wijzen’-bordspel!

De stoeltjes waarin onder meer Tom Waes, Cath Luyten en Jeroen Meus zetelen, zijn op zoek naar nieuwe eigenaars. Aan jou om hun plaatsen in te nemen en in enkele rondes ervoor te zorgen dat je, door je overtuigingskracht en inschattingsvermogen, de meeste punten bijeen sprokkelt.

Bij De 3 Wijzen moet je elkaar ervan overtuigen dat je het juiste antwoord weet op de vraag die gesteld wordt. Maar er kan maar één speler het juiste antwoord geven op de vraag. Bluf om ervoor te zorgen dat je medespelers hun punten op jou inzetten en probeer niet op te vallen zodra jij het juiste antwoord moet voorlezen.

Wie vertelt de waarheid?