WIN !!! De Mol – Het bordspel

Het succes van De Mol blijft duren. Dus een bordspel gebaseerd op de populaire tv-reeks kon niet achterblijven. Het spel heeft innoverende spelmechanieken waarbij ook de gsm of tablet wordt gebruikt. Bij elk spel duidt de bijhorende app een nieuwe Mol aan en er wordt gespeeld met een timer: elk spel duurt exact 45 minuten. Overleg is essentieel, maar één van de spelers is de Mol! Wij geven enkele exemplaren weg van het bordspel: De Mol. Like ons op Facebook en vul je gegevens in hieronder.


    Wedstrijd:
* 
Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Postcode:
    Land:
* 
Format Voorkeur:
* 
Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Om De Mol te spelen, kan je tussen 10 verschillende kaartensets kiezen. Er kan gespeeld worden op twee niveaus: een beginners-versie en een variant voor ‘gevorderden’. Iedere deelnemer krijgt daaruit een Molkaart die moet ingescand worden met een gsm of tablet. Op het beeldscherm krijgt elke kandidaat zo te lezen of hij of zij al dan niet de Mol is. De Mol krijgt ook te lezen wat het codewoord is dat de andere spelers moeten vinden om het spel te kunnen winnen –iets wat hij of zij natuurlijk wil voorkomen!

Eenmaal de Molkaarten zijn bekeken, gaat de timer in en zijn er nog maar 45 minuten om het spel te winnen. Er zijn 8 vragenkaarten die elk om  de  beurt  worden  omgedraaid  en  24  antwoordkaarten die kunnen dienen als antwoord. De bedoeling is om de juiste antwoorden binnen de tijdslimiet te paren met de bijpassende vragen. Dat gebeurt in onderling overleg, waardoor de Mol kan proberen om zijn ‘maten’ te beïnvloeden en naar een verkeerd antwoord te leiden. Elke antwoordkaart bevat ook een letter en eenmaal alle vragen zijn beantwoord, moet er met die letters een woord gevormd worden én moeten de spelers raden wie de Mol is. Gelukkig kunnen er ook 3 jokerkaarten ingezet worden.

Als het juiste codewoord niet wordt gevonden, wint de Mol. Als de spelers wél correct zijn, wordt er een eindscore berekend aan de hand van het aantal juiste antwoorden en correcte stemmen op de Mol. Bijna precies zoals je op tv ziet, dus!