WIN !!! DVD Cargo

Na een succesvolle bioscooprelease en een wereldwijd festivalparcours dat passeerde via onder andere Londen, San Sebastian, Göteborg en Thessaloniki, is Gilles Couliers langspeeldebuut ‘Cargo’ overal verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Wij geven enkele DVD’s van Cargo weg. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
* 
Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Postcode:
    Land:
* 
Format Voorkeur:
* 
Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:De DVD en Blu-ray zijn een uitgave van Dutch FilmWorks. Het bonusmateriaal bevat een ‘making of’ van de film en een kijk achter de schermen van het maken van de soundtrack. Die soundtrack, zowel de score gecomponeerd door muzikante Liesa Van der Aa als de title track van Roland Van Campenhout (‘Let the Mermaids Flirt With Me’) is vanaf 16 februari bovendien ook te beluisteren op Spotify, iTunes, Deezer en andere online streamingdiensten.

‘Cargo’ is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. De drie broers worden vertolkt door Sam Louwyck (Jean), Wim Willaert (Francis) en Sebastien Dewaele (William).  Naast hen zijn er ook rollen weggelegd voor Roland Van Campenhout (Leon), Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu. Het scenario werd geschreven door Gilles Coulier en Tom Dupont. Achter de camera stond David Williamson. Tom Denoyette stond in voor de montage.