WIN !!! Geschenkpakket Brouwerij Eylenbosch

Wil je je dierbaren verwennen met een zorgvuldig uitgezocht geschenk dat écht bij hen past. Voor de bierliefhebber in je gezin kan dit geschenkpakket van brouwerij Eylenbosch het cadeau zijn waar je al langer naar op zoek was. Wil je dit bierpakket winnen? Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

In afwachting van zijn Oude Gueuze en Oude Kriek, bracht brouwerij Eylenbosch een frisse Saison op de markt met de toepasselijke naam Patience for Eylenbosch. Het donkerblonde bier met dikke, witte schuimkraag smaakt droog, kruidig en rond en heeft een aangename, aanhoudende hopbitterheid. Een koel te schenken dorstlesser met veel smaak en relatief weinig alcohol die bierliefhebbers weet te verrassen.

Bij een goed bier hoort natuurlijk ook een bijpassend glas. Daarom komt het pakket naast 4 flesjes Eylenbosch Patience Saison (33cl), ook met 1 Eylenbosch Patience glas om deze ervaring compleet te maken. Er zit verder ook een Eylenbosch T-shirt en kaartspel bij.