WIN !!! Huawei Watch Fit

De Huawei Watch Fit is het eerste Huawei horloge met een afgeronde, rechthoekige wijzerplaat. De smartwatch pakt uit met een oogverblindend 1,64-inch AMOLED-display, dat meer inhoud weergeeft en een betere interactie-ervaring biedt. Speciaal voor Valentijn mogen we een koppel gelukkig maken met een Huawei Watch Fit. In de prijzenpot zit een Watch Fit in Graphite Black voor hem en een Watch Fit in Mint Green voor haar. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Met een gewicht van 39 gram voelt de Huawei Watch Fit net zo licht aan als een sporthorloge. Het horloge is voorzien van een nieuwe, geüpgradede HUAWEI TruSeen™ 4.0-hartslagtechnologie, die gebruik maakt van Huawei’s eigen multi-sensor AI neurale netwerkalgoritme en geavanceerde PPG-componenten om een nauwkeurigere, 24-uurs hartmonitoring te bieden die veranderingen in de bloedzuurstof-, slaap- en stresscondities bijhoudt. Alle gegevens worden ook geanalyseerd om fitnessadvies te genereren dat gebruikers helpt om een beter en gezonder leven te leiden.

Huawei Watch Fit is de eerste Huawei smartwatch met Quick-workout Animaties. Door 44 standaard fitnessroutines (waaronder vetverbranding, schouderspierontlasting, bodysculpting en andere routines) te combineren met 12 animaties, biedt de functie een snelle en eenvoudige manier voor gebruikers om in een oogwenk te trainen. De Huawei Watch Fit biedt 13 hardlooplessen aan die speciaal zijn afgestemd op joggingfanaten. Het tempo van het hardlopen wordt geanalyseerd en de resultaten worden in real time verstrekt om de gebruikers te helpen hun training te optimaliseren. Verder is de smartwatch, als ideale outdoor begeleider, voorzien van 96 trainingsmodi, ingebouwde GPS en 5ATM waterbestendigheid.

Hoewel hij compact is, ondersteunt de smartwatch in typische scenario’s tot 10 dagen batterij. Huawei Watch Fit ondersteunt ook Huawei’s snelle oplaadtechnologie. Vijf minuten opladen kan genoeg lading leveren om de smartwatch te ondersteunen voor een hele dag normaal gebruik.