WIN !!! Hydro Flask

Hydro Flask nodigt je uit om te reizen en nieuwe landen en nieuwe kleuren te ontdekken, gesymboliseerd door Oaxaca de Juárez, de hoofdstad en belangrijkste stad van de Mexicaanse staat Oaxaca. De stad heeft 265.000 inwoners en ligt op een hoogte van meer dan 1.500 meter in de Oaxaca Vallei, in de zuidelijke Sierra Madre. Hydro Flask zijn roestvrijstalen flessen bestand tegen alle avonturen: school, gezinsuitstapjes, sportactiviteiten… Ze zijn gemakkelijk vast te pakken en er bestaan verschillende formaten. Wij mogen een Hydro Flask wegschenken. Deelnemen kan hieronder. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Drie nieuwe kleuren

Hydro Flask biedt zachte en energieke kleuren met eigentijdse tinten, waarbij elke kleur zijn eigen sfeer en geschiedenis heeft. Bij Hydro Flask breidt het ontwerpteam het kleurenpalet voortdurend uit. Je vindt er altijd een die bij je past. Voor je avonturen dit voorjaar en in de zomer zijn er drie nieuwe tinten aan de collectie toegevoegd, geïnspireerd op de ontdekking van Oaxaca. ​Welkom bij MESA, DEW en LUPINE.

Deze drie kleuren zijn, net als alle andere, verkrijgbaar in verschillende maten en formaten (18, 21 en 24 oz). ​ In het geval van de fles met standaardopening kan deze ook worden voorzien van een roestvrijstalen dop of zelfs een flexibele dop met ingebouwd rietje.