WIN !!! LEGO Typewriter

Haal de stekker uit je digitale leven en haal eenvoudigere tijden terug terwijl je een LEGO® Ideas model van een ouderwetse typemachine bouwt. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke typemachine die werd gebruikt door de oprichter van de LEGO Groep, Ole Kirk Kristiansen, en het beweegt en klinkt net als het echte werk. De van stenen gebouwde typebalk in het midden gaat omhoog telkens wanneer een lettertoets wordt ingedrukt en is gekoppeld aan de slede die er overheen beweegt terwijl je typt. Je kan ook echt papier in de typemachine stoppen. Wij mogen een LEGO Typewriter weggeven. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Dit gedetailleerde typemachinemodel is gemaakt door een LEGO-fan en er is op gestemd door LEGO-fans. Het wordt geleverd met een brief geschreven door Thomas Kirk Kristiansen, een lid van de vierde generatie van de eigenaarsfamilie van de LEGO Groep. Steek zijn brief in de typemachine om een prachtige weergave te voltooien. deel.

Dit model maakt deel uit van een collectie hoogwaardige LEGO bouwsets voor volwassenen en wordt geleverd met duidelijke instructies. Het is het beste cadeau voor jezelf, voor LEGO fans, schrijvers en liefhebbers van alles wat met retro te maken heeft.