WIN !!! Mio Cyclo Discover

Mio, onderdeel van de MiTAC Digital Technology Corporation, lanceert een nieuw navigatiesysteem voor fietsliefhebbers: de Mio Cyclo Discover-serie, bestaande uit Mio Cyclo Discover en Mio Cyclo Discover Plus. De navigatie is voorzien van Mio’s exclusieve routeplannertool NeverMissTM, ‘verrassingsnavigatie’ Surprise MeTM en geïntegreerde routeplannerservices RouteYou en Komoot. Wij mogen een Mio Cyclo Discover wegschenken. Deelnemen kan hieronder. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Het volledige kleurenscherm van de Cyclo Discover-serie is het grootste in de markt en heeft een touch-interface. Alle veelgebruikte basisfuncties zitten onder goed herkenbare knoppen op het hoofdscherm. Het robuuste ontwerp heeft bovendien een waterdichte IPX7-classificatie, wat betekent dat het tot 30 minuten kan worden ondergedompeld in één meter diep water zonder schade op te lopen. Dus weer of geen weer: de Cyclo Discover-serie is altijd de beste navigatiepartner.

Cyclo Discover biedt exclusieve fietsroutes met:

Cloudservice MioShare

Met MioShare kunnen fietsers hun fitness-trackinggegevens en routegeschiedenis opslaan en nieuwe reisplekken tijdens de route ontdekken. Ze kunnen ook routes van nieuwe wegen en gebieden downloaden die door andere fietsers zijn ontdekt. Daarnaast kunnen fietsers hier hun apparaat beheren, kaarten of software laten updaten en de laatste productinformatie downloaden.

NeverMissTM

Met de nieuwe NeverMiss-functie (patent aangevraagd) kunnen fietsers een langeafstandsfiets- of -wandeltocht plannen. Zij kunnen nieuwe plekken en opmerkingen toevoegen of zelfs een weblink aan een route koppelen. De NeverMiss-functie geeft een melding op het scherm wanneer de fietser een geplande plek op de route nadert. Hij kan dan met een smartphone met internetverbinding de bijbehorende QR-code scannen voor aanvullende informatie.

Surprise MeTM

De gepatenteerde Surprise Me-functie van Mio geeft je keuze uit drie verschillende routes en biedt je zowel opties van plek A naar A (beginpunt is eindpunt) als van plek A naar B. Fietsers kunnen op deze manier nieuwe inspiratie opdoen voor een rit. De functie is ontworpen voor iedereen die alle routes in de eigen omgeving inmiddels wel kent en verrast wil worden met een onbekende route.

Geïntegreerde routeplannerservice – RouteYou en Komoot

De Cyclo Discover-serie heeft ook de routeplannerservices RouteYou en Komoot geïntegreerd. Gegevens kunnen via directe synchronisatie naar het navigatiesysteem worden overgebracht, zodat gebruikers het tourgebied gemakkelijk kunnen uitbreiden.