WIN !!! Motorola One Macro

Sommige details worden niet altijd vastgelegd door smartphone-camera’s – de kleuren van een bij, een druppel water of stuifmeel op een bloem. Voor degenen die de kleine dingen in het leven niet willen missen, stelt motorola de motorola one macro voor, een toonaangevende smartphone die jouw wereld op een nieuwe manier vastlegt dankzij het ongeëvenaarde vermogen van de Macro Vision-camera. Wij mogen een Motorola One Macro weggeven met enkele goodies. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Met de Macro Vision-camera kun je scherpstellen op 2 cm afstand van een object. Dit is 5x dichterbij dan bij een normale lens en dat allemaal zonder extra accessoires of hulpstukken. Geen enkele andere smartphone op de markt brengt je dichterbij. Je kunt de kleinste details van een voorwerp vastleggen en de achtergrond vervagen voor een jaloersmakende professionele uitstraling.

Naast de speciale Macro Vision-camera maken de hoogwaardige hoofdsensor en de intelligente dieptesensor in een oogwenk verbluffende beelden. De supersnelle autofocussensor met laser legt in een fractie van een seconde de focus op een object, waardoor de hoofdsensor scherpere foto’s maakt, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. AI-functies zoals shot-optimalisatie, auto smile-capture en slimme compositie doen al het werk voor je en tillen jouw fotografiekunsten naar een hoger niveau.

Het grootste pijnpunt voor consumenten is de levensduur van de batterij. Daarom heeft de motorola one macro een duurzame 4000 mAh-batterij die tot wel 2 dagen mee gaat. Met een intelligente en batterij-efficiënte AI-chipset gaat je telefoon nog langer mee, ongeacht de hoeveelheid foto’s die je maakt.

De smartphone heeft een stijlvol ontwerp in twee kleuren: Space Blue of Ultra Violet, een 6,2-inch HD+-display en past nog steeds comfortabel in één hand. Met 64 GB ROM en 4 GB RAM is er ook voldoende opslagruimte.