WIN !!! Nuki Smart Lock 2.0 en Bridge

Met het einde van het jaar dat nadert, komt ook Kerstmis dichterbij. Tijd voor een leuke giveaway. Mensen zijn massaal beginnen te investeren in hun huis, om er een leuke en gezellige plek van te maken. Ook op technologisch vlak heeft de digitalisering een enorme sprong voorwaarts gemaakt in 2020. Tools om je Smart Home naar een hoger niveau te tillen vormen daardoor een ideaal cadeau dit jaar. Nuki Home Solutions schenkt graag een Nuki Combo 2.0 weg bestaande uit een Nuki Smart Lock 2.0 en Bridge. Volg ons op Instagram en like ons op Facebook. Deelnemen kan hieronder, maar er is meer. Iedereen krijgt van ons een korting van 20€ bij aankoop van één van de Nuki Combo’s. Gebruik de code W4VGJZQR en verzilver je korting. De code is geldig tot 24 december.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Op zoek naar een cadeau voor die ene verstrooide professor die altijd zijn sleutel vergeet wanneer hij het huis verlaat? Dan is de Nuki Combo 2.0 dé oplossing. De combo bestaat uit een Nuki Smart Lock 2.0 en een Nuki Bridge. Het Smart Lock kan je langs de binnenkant van je deur simpelweg over je eigen slot heen plaatsen. Om na te gaan of jouw slot compatibel is met het Nuki Smart Lock, kan je hier lezen. Vanaf dat gebeurd is, kan je via de gratis Nuki app op je smartphone, je deur openen, sluiten en vergrendelen.

De Nuki Bridge functioneert als een brug tussen je Smart Lock en je WiFi. De Bridge, die je enkel op het stopcontact hoeft aan te sluiten, zorgt ervoor dat je Smart Lock automatisch met je thuis WiFi verbindt. Op die manier kan je je slot altijd en overal kan bedienen via je smartphone, zelfs al bevind je je kilometers verder. Op die manier is het Smart Lock niet alleen handig vandaag, maar blijft het ook handig in de toekomst, wanneer we reizen.