WIN !!! Oasis Aquafruit Multivruchten

De Oasis Aquafruit-familie kondigt de komst van Oasis Aquafruit Multivruchten aan, een nieuw fruitwater met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De nieuwkomer bevat enkel bronwater en fruit – veel fruit! – en geen toegevoegde suikers, zoetstoffen of bewaarmiddelen. Dit fruitrijke drankje zal bij iedereen in de smaak vallen, zowel bij kinderen als hun ouders! Wij geven enkele pakketten van Oasis Aquafruit Multivruchten weg. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Water, fruit en…

… nog meer fruit! Omdat je tenslotte niets anders nodig hebt om een licht en dorstlessend drankje te maken. Toegevoegde suikers of andere zoetstoffen zijn er niet! De suiker die van nature in het fruit aanwezig is, volstaat immers ruimschoots om Oasis Aquafruit Multivruchten zijn verfrissende smaak te geven.

Dit is de reden waarom de samenstelling van Oasis Aquafruit Multivruchten zo eenvoudig is:

46% fruit. Mooi rijpe appelen, ananas, passievrucht, citroen en acerola laten zich van hun beste kant zien om een onweerstaanbare smaak te geven!
53% bronwater. Om het drankje heerlijk fris te maken.
En de laatste 1%? Extracten van fruit, groenten en planten zoals citroen of saffloerbloem om het fruitwater zijn stralende kleur te geven! En een vleugje natuurlijke aroma’s voor de smaak.