WIN !!! OMER Vaderdagbox

Het is bijna Vaderdag, ook wel dé ultieme dag om jouw papa uitgebreid in de bloemetjes te zetten. Alleen plezier je een vader vaak niet met bloemen, maar eerder met iets lekkers… om te drinken bijvoorbeeld. Geef daarom op 13 juni eens een speciaal voor Vaderdag ontworpen bierbox aan OMER. aan je papa, en toast op zijn kennis en passie die hij al jaren met jou deelt. Wij mogen enkele OMER Vaderdagboxen weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Waarom OMER.? Heel simpel: in de Bellegemse bierbrouwerij dragen al 5 generaties lang vaders (met de voornaam Omer) aan zonen (niet toevallig óok met de voornaam Omer) hun kennis over het bierbrouwen én ondernemen. Dat is vrij uniek. Daarom zegt Omer Géry (5de generatie) BEDANKT aan Omer Jean (4de generatie), met deze unieke Vaderdagsbox. Het delen van kennis en passie van vader op zoon (of dochter uiteraard!), wil de bierbrouwerij nu ook aanmoedigen bij zijn fans : deel van vader op zoon/dochter, onder het genot van een sterk blond bier met finesse…OMER.!

OMER. Niet zomaar een biertje.

Het goudgele pareltje wordt zorgvuldig gedronken en proeft naar de passie voor het traditionele brouwvakmanschap. OMER. is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneel recept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt OMER. vooral op door zijn goudgele kleur en een alcoholpercentage van 8%. De traditionele smaak van liefde voor goudgeel vakmanschap, zijn de woorden die het bier van OMER. het beste omschrijven. Dat het blonde brouwsel met keurige schuimkraag een speciaalbier is om van te genieten, daar kan niet aan getwijfeld worden. Tóch trakteert OMER. je niet enkel op een heerlijke sterk blond bier, maar vooral op de intense smaakbeleving van een unieke traditie. OMER. neemt je mee naar het verhaal van een 5 generatie lange brouwpassie en levenservaring van de steeds terugkerende vader-op-zoonconnectie.

Trakteer jouw papa op een OMER. Vaderdagbox met persoonlijke boodschap en klink op de toekomst met elkaar. De met brouwliefde gevulde Vaderdagbox is voorzien van 2 kleine Collector tasting glazen (25 cl) alsook 2 grote flessen OMER. Traditional Blond (75cl). En let wel, ook dochters kunnen hun papa uiteraard plezieren met deze box! Wil jij jouw papa iets vertellen? Vanaf 7 mei kun je jouw Vaderdagbox personaliseren door de naam van de ontvanger erop te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je papa, opa, schoonpapa,… erop laten drukken om de doos extra persoonlijk te maken. Als de box vervolgens thuis aankomt kun je zelf nog iets in het grote witte vak schrijven.