WIN !!! OnePlus Buds

OnePlus introduceerde onlangs zijn eerste true wireless oordopjes, de OnePlus Buds. Deze oordopjes zijn ontworpen voor audio van hoge kwaliteit en draadloze vrijheid, voor een meeslependere geluidservaring. De Buds zijn een perfecte balans tussen eenvoud en robuuste functionaliteit en zijn een betere keuze voor een verfijnde en probleemloze luisterervaring, tegen een betaalbare prijs. Wij mogen een pakket OnePlus Buds weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Dankzij Warp Charge-technologie zijn de Buds in hun case in tien minuten op te laden voor een luistertijd van tien uur. Een volledige oplaadbeurt, gecombineerd met opladen via de case, levert een luistertijd van dertig uur op.

Met drie actieve microfoons per oordopje om omgevingsgeluid te verminderen, detecteren de Buds eenvoudig vocale frequenties en produceren ze heldere, duidelijke stemopnamen en telefoongesprekken. Naast de verbeterde 13,4 mm dynamische drivers zijn de Buds uitgerust met Bass Boost- en Dolby Atmos-ondersteuning. Samen zorgen deze features voor heldere vocals, een diepere bas en rijkere tonen – voor adembenemend geluid.

Dankzij de low latency pairingtechnologie zijn de oordopjes snel en eenvoudig te verbinden met smartphones, met name OnePlus-toestellen, en wisselen gebruikers eenvoudig tussen speakers en oordopjes.

De OnePlus Buds hebben een stijlvol en ergonomisch half in-ear design voor een groot draagcomfort gedurende de hele dag. Ook hebben de Buds een IPX4-waterbestendigheidsrating, wat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen waterspetters. Hierdoor zijn de oordopjes zeer geschikt voor gebruik tijdens work-outs of hardloopsessies.