WIN !!! Pakket Croky Explosions

Fan van ribbelchips en streetfood? Hier word jij zonder twijfel intens gelukkig van! Ons geliefde Belgische chipsmerk Croky brengt namelijk met ‘Croky Explosions’ drie nieuwe smaken uit. Telkens een verrassende maar heerlijke smaaksensatie die perfect bij elke situatie past, zelfs bij de meest explosieve, grappige of gênante momenten. Wij mogen van Croky enkele Croky Explosions-pakketten weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Vernieuwend en intens

’s Werelds populairste streetfood flavours vormen de basis voor de nieuwe smaken en bezorgen jou echte smaakbommetjes. De combinatie van heerlijke aroma’s en een zalige crunch doen je zelfs de gekste situaties of emoties even vergeten. Vandaar de tagline: “Heavy emotions? Eat Croky Explosions!” Je van dag vergist voor je examen? Per ongeluk een mega fail van jezelf op Tiktok gepost? Een pikante scène wanneer je met je ouders tv aan het kijken bent? Keep calm en eet Croky Explosions!

De krokante ribbelchips zijn verkrijgbaar in volgende smaken: Thai Curry, Pizza Pepperoni en Sweet Chili. Keer op keer een succesrecept om je tijdens jouw snackmomentje de wereld rond te laten gaan. Chipsliefhebbers zullen er niet aan kunnen weerstaan!

Pizza Pepperoni: rechtstreeks vanuit de Italiaanse keuken op je bord, a-hum in je apero-kommetje. Om je vingers bij af te likken!

Sweet Chili: een krokante aardappelchip gecombineerd met een intense sweet chili smaak. De smaakexplosie die je doet watertanden naar meer!

Thai Curry: verrassend, intens en avontuurlijk! De knapperige curry bite zorgt er voor dat je je direct in het kleurrijke Thailand waant.