WIN !!! Philips ShoqBox SB500 Bluetooth speakers

Muziek luisteren moet een feest zijn. En met de nieuwe Philips ShoqBox SB500 is het dat ook voortaan. Deze ruige bluetooth speaker kan tegen een stootje en een spatje maar wat hij vooral kan, is hard muziek spelen en daarbij meteen een mini-lichtshow geven. Op normaal volume is zijn geluid al indrukwekkend maar als je de SHOQ-mode indrukt, wordt je helemaal van je sokken geblazen. Wij geven een Philips ShoqBox SB500 weg. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
* 
Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Postcode:
    Land:
* 
Format Voorkeur:
* 
Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Overal je feestje paraat

Met 30W output power kun je dus een aardig feestje bouwen met één enkele bluetooth speaker. En om de feestvreugde verder te verhogen hoef je enkel de SHOQmode knop in te drukken. Dan zorgt de speaker dat de bassen harder gaan en je dus nog beter van de hoogtepunten van je favoriete tracks kunt genieten. Zet hem goed hard en ervaar dat het geluid steeds helder blijft. Dat grote geluid en die dikke bas komen van twee front firing speakers en bass radiators. Zo lijkt het net of je in een club staat.

“ShoqBox draait om energie en adrenaline”, zegt Jerome Alfonsi, Business Leader Audio en Home Cinema bij Gibson Innovations. “het is haast onvoorstelbaar hoeveel power we in deze speaker hebben weten te stoppen. Hij is ook echt gemaakt om het geluid goed te houden zonder ruis of vervorming. Ze zijn perfect voor spontane feestjes doordat ze draagbaar en draadloos zijn. En natuurlijk, dragen de ingebouwde LED-lampjes ook bij aan de feestvreugde.”

Lichtshowtje

In de Shoqbox zitten LED verlichting die in verschillende kleuren meebewegen op de maat van de muziek. Zo kun je pas echt een feestje bouwen; met licht én geluid! Natuurlijk hoef je die lichten niet altijd aan te hebben staan. Geen zin een avondje discodansen dan zet je gewoon de lichtshow uit en kun je enkel genieten van de muziek.

Stevige jongen

De ShoqBox is een stevige jongen. Hij kan tegen een stootje, een spatje en ook een feestje. Geen nood dus als hij op de grond valt omdat je net te enthousiast aan het dansen bent. Deze speaker is gemaakt voor wilde feestjes en lompe feestgangers.