WIN !!! ROCKHOPPER rum

Rum wordt de nieuwste trend in 2021. Volgens meerdere online enquêtes bij mensen in de drankensector blijkt dat één van de oudste alcoholische dranken ter wereld de sterkste groeier wordt dit jaar. ROCKHOPPER rum is zonder twijfel één van de top rums op de Belgische markt. Wij mogen enkele flessen ROCKHOPPER rum weggeven. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Het tot de verbeelding sprekend figuurtje dat op de fles staat, stelt het karakter voor van de kleinste pinguïn ter wereld. Aan de ene kant een schattig aaibaar diertje maar met zijn rode oogje en wilde pluimen toch een eigenwijs beestje. “Dit is een perfecte verwijzing naar de smaak van het product”, verteld Thomas Geers die met Albatross Liquors het product verdeelt in België. ROCKHOPPER rum is door de veroudering heel zacht en door het gebruik van enkel bourbon vaten toch heel karaktervol.

De grootste fans

‘We kwamen recent in contact met wat vermoedelijk onze grootste fans zijn’ lacht Tim. Twee amerikanen besloten 7 jaar terug te stoppen met hun werk, een zeilboot te kopen en de wereld rond te varen. In Antartica kwamen ze in contact met heel wat pinguïns en werden net als ons verliefd op de kleinste pinguïn ter wereld. De rockhopper werd daarom dan ook de naam van hun zeilboot. Vorig jaar kwamen ze aan in Nieuwpoort en leerden daar onze rum kennen. Na een korte degustatie waren ze overtuigd en namen contact met ons op om hun verhaal te vertellen, en te laten weten dat ze binnenkort terug naar België komen en opnieuw stock willen inslaan van hun favoriete rum!