WIN !!! Sony SRS-XB23 Wireless Speaker

Geniet van rijk, krachtig geluid waar u maar wilt met uw EXTRA BASS™ speaker van Sony. De speakers met volledig bereik met dubbele passieve radiators zorgen voor mooie lage tonen en beter basgeluid. Of u nu kampeert met vrienden of ontspant in het park, de compacte en lichte SRS-XB23 kan overal mee. Hang uw speaker in uw tent of aan een boom, waar u ook maar uw favoriete beats wilt delen. Wij mogen een Sony SRS-XB23 Wireless Speaker weggeven. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


De X-Balanced Speaker Unit, ontwikkeld door Sony, biedt mooier en krachtiger geluid voor een bijzondere luisterervaring. Met een IP67-classificatie kunt u uw speaker meenemen naar het strand, bos en de woestijn. De SRS-XB23 blijft spelen, hoe stoffig het ook is. Hij is ook waterdicht en bestand tegen zout water, dus geen zorgen aan zee of bij het zwembad. Wassen is ook geen probleem.

De schokbescherming van de SRS-XB23 is uitgebreid getest en de speaker kan met gemak alle onvermijdelijke stoten, knallen en schuren van dagelijks gebruik weerstaan. Zelfs als u de SRS-XB23 laat vallen, zal hij blijven werken. Met de 12-uurs batterij kan de SRS-XB23 nog langer verder feesten dan uzelf. Zelfs met de EXTRA BASS™-modus gaat het feest tot wel 10 uur door. Dankzij de luidsprekerfunctie kunt u eenvoudig handsfree bellen, of het nu om een vergadering gaat of u even met vrienden wilt kletsen.