WIN !!! Speelkleed van Playgro

Spelen, spelen en nog eens spelen! Dat is de voornaamste bezigheid van baby’s en jonge kinderen. En terecht, want spelen is erg belangrijk in de ontwikkeling van de zintuigen en stimuleert de verbeelding. Het Australische Playgro heeft dit goed begrepen en hun speelgoed helpt bij het groeien, leren en verkennen. Wij mogen enkele speelkleden weggeven van Playgro: 5-1 Safari Gym, Clip Clop Gym en Music & Lights Comfy Car. Deelnemen kan hieronder!

    Wedstrijd:
* 
Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Postcode:
    Land:
* 
Format Voorkeur:
* 
Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


5-1 Safari Gym

Deze 5-in-1 Safary Gym kan multifunctioneel gebruikt worden, als speelkleed, mobiel, of hangend speelgoed voor aan de box. Je baby wordt op een geheel nieuwe manier uitgedaagd. Geschikt vanaf de geboorte.

Kenmerken: 5 speelopties, ingebouwde zacht kussen voor de buiktraining, afneembare hangende speeltjes en afneembare boog.

Clip Clop Gym

Deze speelgym is gebaseerd op ons bekende Clip Clop karakter en is ideaal voor de kleine ontdekker en moedigt speeltijd en buikligging aan. De vier afneembare hangspeeltjes moedigen jouw kindje aan om met de ogen te kijken en te volgen. Clip Clop het paard heeft een vachtachtige staart en een kiekeboe flapje met kraakgeluiden en moedigt uw kleintje zo aan om te grijpen, voelen en aan te raken. De ideale plek voor stimulatie van de zintuigen en ontwikkeling! Geschikt vanaf de geboorte.

Kenmerken: 4 los te maken hangende speeltjes, kraak- & rammelgeluiden voor auditieve stimulatie, spiegel voor bevordering van het zelfbewustzijn en afneembare boog.

Music & Lights Comfy Car

Deze kleurrijke en comfortabele kussen in de vorm van een auto met spiegel, stuurtje en interactief dashboard doet je kindje schaterlachen van plezier. Deze schattige auto  met een eigen zijspiegel leert baby’s over reflecties en om de fantasie te stimuleren. Daarnaast kan de baby ander speelgoed meevervoeren in de opbergplek achter in de auto tijdens zijn denkbeeldige ritje. De interactieve dashbord met stuurtje kan je ook als zelfstandig speeltje gebruiken of vastmaken aan meeste kinderwagens/buggy’s voor plezier onderweg.

Kenmerken: Afneembaar dashbord met muziek, knopjes en licht, handige opslagplek achterin, een zachte plaats voor de baby om te zitten en de spelen en zijspiegel voor het leren van reflecties.