WIN !!! Starbucks At Home Holiday pakket

De smaak van Starbucks® bij je thuis, zelfs tijdens de kerstdagen! Het kan met het uitgebreide Starbucks® At Home gamma! Een heerlijke tas Starbucks® in het comfort van je eigen thuis, zalig toch! Naast hun klassieke assortiment lanceert het koffiemerk twee nieuwe smaken voor Dolce Gusto® machines : Caffé Latte & Vanilla Macchiato als ook voor Nespresso® machines: Breakfast Blend & Italian Style Roast. Verder kleuren ze tijdens de eindejaarsperiode de supermarkten opnieuw feestelijk rood met de limited edition Starbucks® Holiday Favorites. Wij mogen enkele Starbucks At Home Holiday pakketten weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

De Starbucks® At Home seizoensfavorieten brengen de feestelijkheden naar je thuis!

Naast de bovenstaande nieuwigheden zijn er natuurlijk ook de gekende Starbucks® Holiday Favorites Blends. Genieten van al het goede wat de eindejaarsfeesten te bieden hebben kan nu thuis met de Starbucks® Holiday Blend en de Starbucks® Toffee Nut Latte.

Het recept van de onweerstaanbare Starbucks® Holiday Blend? Een gebalanceerde, medium gebrande koffie, perfect voor het seizoen. Vol en romig, ideaal voor tijdens de feesten. De Holiday Blend is beschikbaar in gemalen koffie, koffiebonen, en voor een Nespresso® machine.

Echte Starbucks® fans kennen ongetwijfeld de iconische Starbucks® Toffee Nut Latte, beschikbaar voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® toestellen. Een blend van rijke, boterzoete toffee en tonen van geroosterde noten. Tijd om de feestvreugde te delen! Slechts gedurende een beperkte tijd verkrijgbaar in jouw supermarkt en online.