WIN !!! The Botanist Foraging Tumbler geschenkdoos

Wie vandaag nieuwe plaatsen wil ontdekken en bijzondere ervaringen wil opdoen moet out of the box denken. De twee geschenkdozen die The Botanist gin voor eindejaar uitbrengt, nodigen uit om op zoek te gaan naar de avonturier in jezelf met respect voor de natuur in en rondom jou. Wij mogen een geschenkdoos The Botanist Foraging Tumbler wegschenken. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Ongerepte schoonheid

The Botanist gin voert je mee naar de Hebriden eilanden voor de kust van Schotland. Hier vechten de verbluffende schoonheid van het groene landschap met zijn lochs en rotsen en de ontembare wilde zee om je aandacht. Op het ongerepte eiland Islay plukken trotse eilandbewoners de 22 lokale, wild groeiende botanische ingrediënten voor deze ‘small batch gin’ zorgvuldig met de hand. Samen met de 9 bessen- en granensoorten die traditioneel deel uitmaken van de samenstelling van gin, worden deze met de hand geplukte kruiden en planten vervolgens gedistilleerd in de laatste Lomond-distilleerkolf ter wereld. Het eindresultaat is een uitzonderlijke premium gin die de ziel van het eiland ademt: ruw en fris als de Atlantische oceaan en met een aroma dat even indrukwekkend is als de schoonheid van de Schotse archipel.

Trek de natuur in… Met z’n twee originele geschenkdozen voor eindejaar nodigt The Botanist uit om de natuurkrachten te (her)ontdekken. De geur van wilde bloemen en kruiden lokt je naar buiten waar de overvloed van de natuur je creativiteit aanscherpt. Zelfs in je eigen kruidenpotten en (achter)tuin zijn kleine smaakbommetjes te vinden die eindeloos inspireren.