Sem Thomasson en Mystique op Summerbounce

Sinds de aankondiging van SummerBounce, het springkastelenfestival voor volwassenen, gaat het bijzonder hard. Alle extra voordelige ‘Early Bounce tickets’ vlogen in geen tijd de deur uit. Vandaag lost de organisatie ook de eerste namen van de DJ’s die het festival naar een hoger niveau zullen tillen.

De line-up voor de drie stages bestaat uit populaire DJ’s die stuk voor stuk uitblinken in hun eigen stijl. Op de mainstage kan je je volledig laten gaan op de beste house en EDM beats, terwijl je bij de Urban Stage al bouncend je beste hip-hop moves kan bovenhalen. En had je ooit gedacht helemaal uit de bol te gaan in een kerk? Op SummerBounce kan het! Een grote roze opblaasbare kerk van wel 11 meter hoog, 12 meter lang en 8 meter breed doet dienst als derde podium. Hier kan je de hoogmis van de ambiance bijwonen!

DJ line-up

Sem Thomasson – Mystique – Romeo Blanco – Laston & Geo – DJ F.R.A.N.K. – Lady S – PartyShakerz – Sara Gold – Alain Deloin – Dimitri Wouters – Freaquency – …

Grootste springkasteel

Behalve een sterke muzikale line-up voorziet SummerBounce natuurlijk ook in een overdaad aan springkastelen. De grootste eyecatcher is ontegensprekelijk het grootste springkasteel ter wereld. Het is 11 meter hoog en met een oppervlakte van bijna 850 vierkante meter  vul je de gemiddelde Vlaamse sporthal.

Onder het motto ‘voor ieder wat wils’ is het terrein gevuld met de coolste en leukste inflatables: stormbanen, sweepers, luchtkastelen, een ballenbad met 25 kubieke meter aan ballen, …

Of je nu als een gek tekeer wil gaan op een uit de kluiten gewassen springkasteel of gewoon wat wil liggen relaxen op gigantisch luchtkussens terwijl de vette beats je om de oren vliegen: op SummerBounce kan het allemaal!

Tickets zijn te koop via www.summerbounce.be en kosten 29,90 euro
24 juni 2017, Nachtegalenpark Antwerpen
Van 14u tot 24u