PerfectDraft Pro

Voor menig Belg smaakt bier vers van de tap het best. Na het erkende succes van zijn eerste biertap, de PerfectDraft, introduceert het merk een nieuwe generatie toestellen met een verbeterde en innovatieve ervaring voor liefhebbers van tapbier.

Dit nieuwe toestel is voorzien van een afstelbare temperatuurregeling, app-connectiviteit en een snelle koeling, voor de perfect getapte pint, elke keer opnieuw. Dankzij de premium afwerking en het LED-display kunnen bierliefhebbers makkelijk de exacte temperatuur van het vat en het resterende biervolume zien, waardoor teleurstellingen zoals een warme pint of een leeg vat voor goed tot het verleden behoren.

Bierliefhebbers hebben keuze te over, want de PerfectDraft Pro is compatibel met meer dan 50 verschillende pils-, IPA- of stoutvaten via de PerfectDraft-website, met merken zoals Jupiler, Stella Artois, Pauwel Kwak, Leffe, Saint Feuillien, Hoegaarden, Victoria en Tripel Karmeliet om er maar enkele te vermelden.

Liefhebbers van tapbier kunnen op eigen tempo genieten van deze verscheidenheid aan dranken, aangezien de PerfectDraft Pro het bier tot 30 dagen lang vers houdt. De nieuwe variabele temperatuurregeling van de PerfectDraft Pro geeft carte blanche om te kiezen tussen 0° en 12° graden Celsius, en creëert zo de perfecte conditie voor de drank van uw keuze.

Met de nieuwe Smart Pour-technologie schenkt de PerfectDraft Pro elke keer perfect, zonder overtollig schuim bij het tappen van bier. Het koelsysteem van het toestel werd ook herdacht, waardoor het vaatje snel en in minder dan 12 uur van kamertemperatuur naar ‘precies goed’ wordt gekoeld. Het toestel stabiliseert de temperatuur van het vat ook sneller, zelfs in een warmere omgeving.