Alcatel 1SE: de allround smartphone met drie kwalitatieve camera’s

De Alcatel 1SE is uitgerust met meerdere camera’s, een indrukwekkend scherm, een hoge screen-to-body ratio en een krachtige batterij. De Alcatel 1SE is de opvolger van de Alcatel 1S (2019) voor België en de perfecte smartphone voor veelvuldig dagelijks gebruik.

De perfecte foto of video

De Alcatel 1-serie streeft ernaar het best mogelijke te bieden op het gebied van smartphone-ervaringen zonder in te leveren op design. De Alcatel 1SE is een allround smartphone die is uitgerust met drie kwalitatieve camera’s: een 13-megapixel, AI-gedreven hoofdcamera, een 5-megapixel camera met ultragroothoeklens en een 2-megapixel dieptecamera. Dankzij slimme AI-scènedetectie detecteert de hoofdcamera automatisch twaalf verschillende scenario’s en tilt hij moeiteloos de details en belichting in een foto of video naar een hoger niveau. Foto’s die worden gemaakt met de andere twee camera’s zijn al net zo indrukwekkend. De 5-megapixel ultragroothoeklens stelt gebruikers in staat meer vast te leggen en de 2-megapixel dieptecamera zorgt voor een professioneel bokeh-effect.

Een kleurrijk beeld

De Alcatel 1SE beschikt over een 6,22-inch 19:9 HD+ Display met levendige kleuren. Gebruikers zijn verzekerd van een meeslepende visuele ervaring dankzij de scherm-behuizingverhouding van 87 procent. En ook op het gebied van design stelt de 1SE niet teleur: de smartphone is voorzien van naadloos 2.5D-glas aan de voorkant en een indrukwekkend gradient design aan de achterkant.

Krachtige binnenkant

De Alcatel 1SE wordt ondersteund door een batterij van 4.000 mAh, wat gelijk staat aan 33 uur non-stop muziek afspelen of 8 uur videostreamen. En dankzij zijn Octa-Core-processor is de smartphone niet alleen in staat om gebruikers te ondersteunen in hun dagelijkse communicatie en fotografie, maar ook bij meer veeleisendere taken, zoals gamen, streamen enz.

De robuuste smartphone is uitgerust met een speciale, zeer intuïtieve Google Assistent-knop, zodat gebruikers hun dagelijks gebruikte smartphonefuncties heel eenvoudig met hun stem kunnen bedienen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Alcatel 1SE is nu verkrijgbaar met 32 GB ROM en 3 GB RAM. De smartphone heeft een adviesprijs van 99 euro en is beschikbaar in de kleuren Power Gray en Agate Green.

Meer informatie over de gloednieuwe Alcatel 1SE en andere smartphones van TCL Communication is te vinden op www.alcatelmobile.com/nl/.