AONIC 40

Shure heeft zijn draadloze AONIC 40 noise cancelling koptelefoon gepresenteerd. Het model AONIC 40 bouwt voort op de AONIC 50 koptelefoon en de onlangs geïntroduceerde AONIC FREE Sound Isolating™ oortelefoon en verbreedt de draadloze Shure portfolio om direct te kunnen voldoen aan de wensen van muziekliefhebbers onderweg, forenzen en reisliefhebbers. AONIC 40 koptelefoons combineren een draagbaar en elegant design met toonaangevende Shure audio, die wordt geroemd en vertrouwd door musici en makers in allerlei disciplines. GRAMMY® Award-winnaar Jacob Collier belicht in samenwerking met het merk zelfs hoe hij voor zijn audiowensen op de AONIC lijn van Shure vertrouwt als hij op pad is en inspiratie uit het dagelijks leven put.

“De eerste microfoon die ik had, was een Shure SM58®. Die leerde me om naar de wereld om me heen te luisteren. Ik vertrouw al mijn hele carrière op Shure, zowel in de studio als op het podium,” vertelt Jacob. “Shure levert muziekliefhebbers overal ter wereld het geluid van studiokwaliteit waar musici en artiesten al decennia op vertrouwen.”

De AONIC 40 is met grote precisie gemaakt van eersteklas materialen en ontworpen voor langdurig draagcomfort en duurzaamheid. Luisteraars kunnen de wereld buitensluiten met de instelbare noise cancellation of met één klik van een knop de omgevingsmodus activeren om de buitenwereld te horen zonder één beat te missen. De AONIC 40 heeft ook een accuduur tot wel 25 uur, premium belkwaliteit en een op maat instelbare EQ, zodat hij een absoluut superieure draadloze luisterervaring biedt, en is verkrijgbaar in twee kleurvarianten (wit/bruin en zwart).

“De AONIC 40 koppelt de expertise van onze 96-jarige traditie van het leveren van ongeëvenaarde audio op podia en in studio’s overal ter wereld aan onze toonaangevende draadloze noise cancelling-koptelefoontechniek. Met zijn gestroomlijnde, lichtgewicht ontwerp en premium belkwaliteit is de AONIC 40 de ideale koptelefoon voor iedereen die de beste combinatie zoekt van audioprestaties van studiokwaliteit, stijl en comfort, waar hij die dag ook naartoe gaat,” aldus Eduardo Valdes, Associate Vice President of Global Marketing. “We zijn trots dat we bij deze introductie samenwerken met Jacob Collier om de traditie van Shure te onderstrepen dat we iedereen, van vooruitstrevende artiesten als Jacob tot de dagelijkse forens, de apparatuur leveren om onderweg inspiratie op te doen.”

AONIC 40 koptelefoons zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals met glas gevuld nylon en een aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit, en zijn bestand tegen de zware belasting van het toeren.

Betrouwbare, superieure audioprestaties gaan samen met robuust ontwerp en moeiteloze functionaliteit

De AONIC 40 koptelefoon is de nieuwste aanwinst in de betrouwbare AONIC lijn van kop- en oortelefoons van Shure en biedt een stijlvol, maar draagbaar design met het memorabele geluid van dit merk op een concurrerend prijsniveau. Deze nieuwe koptelefoons zijn de alles-in-één-unit voor superieure audio, met als opvallende kenmerken een inklapbaar ontwerp met compacte voetafdruk, instelbare noise cancellation met omgevingsmodus, snellaadfunctie, kristalheldere belkwaliteit, toegankelijke en op maat instelbare bedieningselementen en meer.

Accuduur

De AONIC 40 koptelefoon is zo duurzaam ontworpen dat je hem altijd kunt meepakken, dus een lange accuduur was vanzelfsprekend. Geniet van muziek en podcasts met tot wel 25 uur accuduur met ANC ingeschakeld. Heb je haast? De snellaadfunctie van de AONIC 40 biedt tot wel 5 uur gebruiksduur met maar 15 minuten laadtijd.

Ontdek jouw eigen geluid met de op maat instelbare hardware-EQ in de ShurePlus™ Play-app

Maak je luisterervaring helemaal van jou door je eigen EQ op maat te maken met de gratis ShurePlus™ Play-app, verkrijgbaar voor iOS en Android. Nadat je een unieke EQ voor jezelf hebt gecreëerd, kun je je favoriete instellingen met ShurePlus™ Play eenvoudig direct op je koptelefoon opslaan en gemakkelijk overzetten op andere devices.

Naast het instellen van je EQ en downloaden van firmware-updates kun je met ShurePlus™ Play ook meldingen en tones selecteren en de instellingen van de omgevingsmodus en de Active Noise Cancellation aanpassen. Audioliefhebbers zullen alles uit de hi-res muziekspeler van de app willen halen.