Motorola one zoom: perfect vanuit elk perspectief

Waarom zou je genoegen nemen met een telefoon die jouw belangrijke momenten niet perfect vastlegt? Er is nu een smartphone beschikbaar die dit wél doet, vanuit elk perspectief: de motorola one zoom. Deze smartphone is een opvallende verschijning met indrukwekkende quad camera technologie en een innovatief glazen design in verschillende kleuren.

De motorola one zoom legt je wereld vast in verbluffende scherpte, kleur en helderheid – zelfs met beperkter licht. Uitgerust met een 48-megapixel camera sensor1, Quad Pixel Technology, Dual OIS (Optical Image Stabilization), Night Vision software, 8-megapixel telefoto en 16-megapixel ultragrootbeeld en AI brain power zet de motorola one zoom een nieuwe fotografie standaard in deze smartphone klasse.

De perfecte camera voor in elke situatie

Van een professioneel portret van je beste vriend tot een helder shot van je favoriete band vanaf de achterste rij in de concertzaal of zelfs een breed uitzicht op de top van een berg. Dit toonaangevende quad-camerasysteem biedt optimale beeld kwaliteit.

Laat elk shot stralen

Met een 48-megapixel hoofdsensor en Quad Pixel technologie levert de motorola one zoom vier keer betere lichtgevoeligheid voor scherpere en helderdere foto’s in situaties met weinig licht. Het is ook uitgerust met OIS, waardoor de lens stabiel blijft zodat uw foto’s meteen scherp en insta-klaar zijn. De nachtzichtmodus maakt gebruik van Motorola’s unieke softwaretechnologie om levendige, korrelvrije nachtfoto’s te maken met ware kleuren en verbluffende helderheid.

Maak het persoonlijk en kom dichtbij

Korrelige, wazige beelden zijn vaak het resultaat van slechte digitale zoom capaciteiten op smartphones. Uit onderzoek blijkt dat dit vaak het pijnpunt nummer één is in smartphonefotografie

De motorola one zoom is anders. De 8-megapixel telelenscamera biedt 3x high res optical zoom (10x hybrid zoom), waarmee u details op afstand kunt vastleggen met behoud van de beeldkwaliteit die u met digitale zoom zou verliezen. Zelfs als je volledig hebt ingezoomd, zijn je foto’s helder en scherp dankzij OIS – Optical Image Stabilization.

Zie meer van de wereld

Soms vereisen de beste momenten een dramatischer gezichtspunt. Met de 117º ultragroothoeklens past er vier keer meer2 in het beeld voor verbluffende landschapsfoto’s die zo op social media kunnen.

Altijd perfecte portretten

Soms wil je dat je object of model scherp is, maar niet al het andere in de foto. De 5-megapixel dieptecamera werkt samen met de hoofdcamera om de achtergrond automatisch te vervagen. Je kunt ook later teruggaan en eenvoudig de vervagingsintensiteit na het vastleggen wijzigen om je foto precies goed te krijgen. Hoe dan ook worden alledaagse foto’s in een handomdraai elegante portretten.

In elk licht op je best

U hoeft de beeldkwaliteit niet op te offeren wanneer u overschakelt naar uw camera aan de voorzijde. De selfiecamera van 25 megapixels op motorola one zoom is uitgerust met Quad Pixel-technologie voor vier keer betere lichtgevoeligheid. Dag of nacht, binnen of buiten, u kunt op uw telefoon rekenen op geweldige selfies.