Zelf getest: Huawei Band 3 Pro

Meten is weten zegt men altijd. In het geval van de Huawei Band 3 Pro klopt het helemaal. Een dunne siliconen band met metalen frame en AMOLED touchscreen kleurenscherm. Heel comfortabel! Zo ziet de wearable eruit. En multifunctioneel is hij ook: Oproepen aannemen of niet, je smartphone zoeken, berichten bekijken, … Alles kan met een simpele touch.

Meet je slaap

Beter slapen. Velen kunnen er alleen maar van dromen. De Huawei Band 3 Pro helpt je bij het monitoren van je slaap. In samenwerking met het CDB-centrum van de Harvard Medical School worden de meest voorkomende slaapproblemen geïdentificeerd en gecorrigeerd. Mogelijke oplossingen helpen je je slaap te verbeteren. Ook  de hartslagmeting helpt je dag en nacht met accurate gegevens.

https://consumer-img.huawei.com/content/dam/huawei-cbg-site/common/mkt/pdp/wearables/band3-pro/img/pic_s4_2.png
Ingebouwde GPS

Ideaal voor fietsers, lopers, wandelaars, … Met de ingebouwde GPS weet je precies waar je bent. De GPS verbruikt weinig batterij, maar hou er toch rekening mee dat de levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik. De Huawei Band 3 Pro evalueert je trainingssessie en laat je weten hoeveel hersteltijd je moet incalculeren na je inspanning.

Slimmer zwemmen

Om fit te blijven is de Huawei Band 3 Pro een leuk hebbeding dankzij de smart training en begeleiding. Ook zwemmers kunnen er veel voordeel uithalen. Zo kom je te weten hoeveel calorieën je verbruikt, het aantal slagen en het gemiddelde SWOLF en dit zowel in het zwembad als in open water. Ideaal om jouw prestaties te verbeteren in de toekomst. De Huawei Band 3 Pro is waterdicht tot 50 meter.

https://cdn.elgrupoinformatico.com/Noticias/2018/10/huawei-band-3-pro-imagen-4-720x360.jpg