Herfstvakantie in Valencia

Reizen naar de geliefde vakantiebestemming Valencia op het Spaanse vasteland is nog steeds een aanrader. Valencia lanceerde in België de uitnodigende herfstcampagne ‘Valencia Mood ON’. De herfst staat voor heerlijk nazomerweer in de bruisende stad die volop leeft en vlot bereikbaar is voor Belgen vanuit de luchthavens van Brussel en Charleroi. De beste gastronomie en cultuur kunnen er genoten worden in alle veiligheid.

Valencia Mood On

Valencia Mood ON of Valencia modus AAN staat voor opnieuw volop genieten in de stad die lifestyle ademt en van de fantastische omgeving. Ook deze herfst blijft Valencia levendig en bruisend met voor elk wat wils. De restaurants hebben zichzelf opnieuw uitgevonden en vele bieden nu ruime terrassen in open lucht om culinair te genieten in een prachtig kader op pleinen, daken, in tuinen of met zicht op zee. Ook de culturele modus is AAN in Valencia. Reizigers kunnen cultuur opsnuiven in hun favoriete museum en kiezen uit een uitgebreid aanbod aan boeiende tentoonstellingen. Ze kunnen de stad opnieuw ontdekken te voet of met de fiets langs weelderige tuinen, charmante pleinen, historische gevels en hypermoderne open ruimtes of een excursie maken in de prachtige omgeving. Bovendien staat de herfst synoniem voor mooi weer in Valencia met een gemiddelde temperatuur van 24 graden in de maand oktober. Ideaal om te ontsnappen aan het typische Belgische herfstweer en te genieten van de zon, het strand en de beste gastronomie en cultuur.

Miriam Mascarós, Market Manager bij Visit València, verklaart over de aankomende campagne:

“Wij hebben geaarzeld om nu campagne te voeren, maar hebben ons finaal laten leiden door de idee dat de mood altijd ON is in onze bruisende stad Valencia en dat we dit horen te communiceren. Belgen kunnen volop komen genieten van lifestyle.”

Valencia bereiken

Deze herfst is Valencia vlot te bereiken vanuit de luchthavens van Brussel en Charleroi. Brussel is de best verbonden stad met bijna dagelijkse vluchten van Ryanair en Vueling. Ryanair vliegt vijf keer per week vanuit Brussel naar Valencia en biedt twee vluchten per week aan vanuit Charleroi. Vueling vliegt één keer per week naar Valencia vanuit Brussel tot eind november en vanaf december wordt dit verder opgetrokken naar vier vluchten per week.