Symfonische ervaring in de Proximus Pop-Up Arena

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten – begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Jan Van Esbroeck en Jan Vereecke, producenten van Night of the Proms, plannen tijdens de komende zomermaanden de concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ in de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

“Deze concertreeks biedt de bezoeker een unieke muzikale ervaring. Zorgvuldig uitgekozen artiesten van eigen bodem brengen hun beste nummers, waarvan een groot deel begeleid door het 20-koppig orkest. Muziekliefhebbers kunnen deze zomer genieten van deze concertreeks met een extraatje”, licht Jan Vereecke toe. “Deze symfonische omkadering maakt deze concerten uniek en zorgt voor een uitzonderlijke muzikale meerwaarde. Elke artiest stelt zelf het orkest samen en kan op die manier de klankkleur van de songs zelf bepalen.”

Natalia en Axelle Red eerste namen

Het ‘A Symphonic Evening with’-concept kon al meteen twee straffe vrouwelijke artiesten charmeren.

Natalia bijt op donderdag 8 juli de spits af en brengt haar grootste hits mee naar Middelkerke. Na haar welverdiend ouderschapsverlof is ze er op gebrand opnieuw op het podium te staan. Aan hits geen gebrek, want wie kan niet meezingen met nummers als “I’ve only begun to fight”, “Risin’” en “Higher than the sun”, die allen met de symfonische begeleiding een extra shot energie zullen bekomen.

Axelle Red is de tweede artiest die in deze reeks wordt aangekondigd. In 2021 zal het 25 jaar geleden zijn dat haar iconische album “A Tâtons” uitkwam, goed voor meer dan één miljoen verkochte exemplaren. Axelle Red scoorde sindsdien een karrevracht hits met oa. “Sensualité”, “Parce que c’est toi” en “Rouge Ardent”. Heel veel nummers uit haar rijke repertoire lenen zich tot versterking door een symfonisch orkest. Middelkerke mag zich op donderdag 22 juli opmaken voor een magische muzikale avond.

De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ wordt een vaste donderdagavond afspraak in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Meer concerten worden later bekendgemaakt.

Tekenen alvast present :

donderdag 8 juli 2021: Natalia
donderdag 22 juli 2021: Axelle Red

Tickets voor deze buitengewone concerten zijn beschikbaar vanaf 30 euro en kan je bestellen vanaf dinsdag 15 december om 10u via www.asymphoniceveningwith.be en teleticketservice.com.