Wie sluit er? Het Vijfde Element of Madam P.

De jury heeft op donderdag 16 maart, na hun bezoek in Antwerpen, een ster uitgedeeld. De BBQ-boys van TJOP’S kregen een ster, 2.000 euro én werden vrijgesteld voor de sluiting in Antwerpen. Laure en Charlotte van Madam P. en Bo en Emily van Het Vijfde Element zijn dus genomineerd en gaan nu de strijd aan voor de stem van de kijker. In Kortrijk werd Meat & Griet voor een tweede keer beloond met een ster en 2.000 euro.

De jury ging op sterrenronde in Kortrijk en Antwerpen. Bij Meat & Griet geen pietlullige langoustines meer op het bord, maar wel een positieve vooruitgang. Een kus van meester Sergio en een bank vooruit… of beter een ster aan de ruit.

In Antwerpen zorgt de ster ook nog eens voor een vrijstelling van sluiting en is dus van groot belang voor TJOP’S, Madam P. en Het Vijfde Element. De smokey-boys van TJOP’S met hun overheerlijke desserts kregen voor een tweede keer een ster van de jury en hoeven dus de deuren nu nog niet te sluiten. Het verdict zal volgende week vallen voor Laure en Charlotte van Madam P. of Het Vijfde Element van de Kempense Bo en Emily. De twee strijdvaardige duo’s laten de moed niet zakken en halen nu alles uit de kast om zoveel mogelijk stemmen te ronselen. “We gaan vechten tot het bittere einde”, aldus een moedige Emily.

Op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen valt dinsdag 21 maart het doek voor één van de twee genomineerde pop-ups. De kijker beslist wie dat wordt en welk restaurant alsnog in de running blijft: Madam P. of Het Vijfde Element. Stemmen op je favoriete pop-up kan vanaf nu tot vrijdag 17 maart 2017 om 21.30 uur via de VTM-app, vtm.be of per sms naar 6677.