Nitro Circus op 9 december in Antwerpen

De grootste Nitro Circus-momenten worden nog steeds bedacht door action sport-icoon Travis Pastrana. De Nitro Circus bezieler staat en gaat nog steeds voor innovatie en vernieuwing. Hij dwingt z’n team om het keer op keer grootser en straffer aan te pakken. Wie niet meegaat in z’n verhaal, is vrij om te vertrekken. Met de ‘You Got This’-tour, pakken Travis en z’n team in 2018 uit met de grootste, grappigste en strafste show sinds het ontstaan van Nitro Circus.

De Nitro Circus ‘You Got This’- tour bezoekt 10 steden, verspreid over 6 landen. De tournee begint op 20 november 2018 in de Birmingham Arena en eindigt zondag 9 december 2018 in het Antwerps Sportpaleis, met een show die start om 17.00 uur. Vanaf aanstaande vrijdag 6 oktober, kunnen er tickets besteld worden voor de nieuwe tournee op www.nitrocircus.com

“Nitro Circus, da’s mijn leven. Ik ben er voortdurend mee bezig! Ik stop al mijn energie, kennis en passie in de nieuwe ‘You Got This’-tour. Alle gekke ideeën en dromen die we hebben, komen aan bod in deze indrukwekkende show. Het wordt groots! Alles wat je in het echt wou zien, wat je in real time, live wil meemaken, gaat gebeuren, want we hebben nog nooit zoveel materiaal meegesleurd als tijdens de komende tournee”, zegt Travis Pastrana. “Verwacht je aan grotere, nieuwe rampen en vooral nog straffere, gewaagdere stunts. Er gaan momenten zijn in de show dat je jezelf afvraagt: is dit echt of ben ik aan het dromen? Ja, zo straf wordt het! En pas op, voor sommige stuntrijders wordt het afzien, want bepaalde stunts zijn niet geheel risicoloos.”

De Nitro Circus ‘You Got This’-tour brengt Travis Pastrana in actie, samen met de beste en strafste sporters in FMX (Freestyle motorcross), BMX, scooter en inline, en uiteraard ook de meervoudige X Games-medaillewinnaars en de kampioenen van de Nitro World Games. Travis Pastrana coacht het internationale sterrenteam en stuwt hen naar nooit geziene prestaties en tricks, verpakt in een gloednieuwe show met nieuwe, gigantische rampen en buitensporige uitdagingen . Deze show is nog toegankelijker, nog spannender en nog adembenemender dan z’n voorgangers.

“De ‘You Got This’-tour is meer dan dan zomaar ‘een tournee’”, zegt Travis Pastrana. ”Het is een mind set, een manier van leven. Als Nitro-bezieler en coach, is het mijn opdracht om de atleten zo goed mogelijk te begeleiden en coachen. Ik wil ze allemaal inspireren en motiveren om zichzelf uit te dagen. Dat extra stapje, dat net iets sneller gaan dan ze denken dat ze kunnen. Ja, het voortdurend spelen met de grens van wat je denkt dat je kan bereiken en waartoe je werkelijk in staat bent. Wie durft afzien en durft z’n grenzen te verleggen, bereikt mooie dingen en dat is wat het publiek straks ook te zien krijgt. Voor mij én de atleten, zijn het uitdagingen, maar dat is ons leven, want we doen dit zo graag”.

De Nitro Circus ‘You Got This’-tour, start op 20 november 2018 in Birmingham en eindigt op zondag 9 december 2018 in het Antwerpse Sportpaleis. Vanaf 6 oktober kan je tickets bestellen via www.nitrocircus.com