Nieuwste outdoor game YOU.FO

Het is fun, sportief en elegant: YOU.FO maakt deze zomer zijn entree in heel Europa. YOU.FO is een innovatief sport- en vrijetijdsspel, gebaseerd op het gooien en vangen van een aerodynamische ring met speciaal ontworpen sticks. Je speelt het freestyle met zijn tweeën of in teams van drie of vier spelers. Scoren doe je door de ring in het vlak van de tegenstander te werpen. Distributeur Brookline levert YOU.FO inmiddels aan retailers in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.

YOU.FO vergt spelinzicht en souplesse. Je pikt de ring op met de stick en werpt hem naar een teamgenoot, zonder dat je loopt met de ring aan de stick. Deze officiële sport is contactloos en kan overal gespeeld worden, van park tot strand en van schoolplein tot sportzaal. Het is de droom van de YOU.FO-bedenkers om een wereldwijd sport- en vrijetijdsspel aan te bieden dat mensen plezier bezorgt, samenbrengt en tot beweging aanzet.

Jongensdroom

YOU.FO werd in 2011 bedacht door de Nederlander Bas Ruyssenaars, die als tiener werd geïnspireerd door sporten zoals voetbal, Jai Alai (’s werelds snelste balspel) en frisbee. Bas creëerde altijd zijn eigen sportgames met materialen in en om het huis. Het idee voor YOU.FO ontstond door de rubberen ring van zijn hond te combineren met een grote houten stok als lanceerzwaard. Het spel won onder andere de ‘European Award for Innovation’ en was finalist op de ISPO Brand New, de grootste sportvakbeurs ter wereld.