Magnum Double Gold Caramel Billionaire

Volgens Magnum is een dag zonder verwennerij een verloren dag. Iedereen moet in staat zijn om datgene na te streven wat plezier geeft, wat dit ook mag zijn. Vandaar de lancering van de Double Gold Caramel Billionaire! Met deze nieuwe “gouden” Magnum wil het merk ijsliefhebbers inspireren om te genieten van de kleine momenten van geluk.

Buitengewoon lekkere luxueuze lagen

De Double Gold Caramel Billionaire bestaat uit vier luxueuze lagen. De hemelse combinatie bestaat uit krakende natuurlijke gouden karamel chocolade, knapperige biscuit, zoute karamelsaus en twee soorten gedraaid ijs. Met een fluweelzachte mengeling van pecannoot- en biscuitijs creëert Magnum een unieke smaak om momenten van zoet verlangen te stillen. Dit allemaal onder het motto: “pleasure has more than one layer”.

Duurzame karakter

Belgische meester-chocolatiers selecteren ingrediënten van topkwaliteit om de gekende krakende chocolade te maken. Er worden duurzaam geteelde cacaobonen gebruikt, gecertificeerd door Rainforest Alliance. Dit bijzondere keurmerk sluit aan bij de doelstellingen die Magnum vooropstelt op vlak van duurzaamheid. Daarnaast is het ook gunstig voor cacaoboeren, hun gezin en omgeving op vlak van drie duurzaamheidspijlers: sociaal, milieu en economie.

De chocolade van Magnum wordt gemaakt door cacaobonen uit Ivoorkust en Ghana. Landbouwers die cacaobonen verkopen met het Rainforest Alliance label kunnen onderhandelen over een betere prijs voor hun oogst en hun opbrengsten op die manier laten toenemen. Hiervoor moeten ze wel de duurzaamheidsnormen nakomen. De medewerkers van Magnum geven advies aan de boeren om aan deze normen te voldoen. Verder is Magnum Double Gold Caramel Billionaire verkrijgbaar in een nieuw ontworpen kartonnen verpakking van minimaal 75% gerecyclede vezels.

Premium ijsmeester

Magnum, gelanceerd in 1989, was het eerste premium ijs voor volwassenen. Vandaag is het één van ’s werelds grootste ijsmerken met een jaarlijkse verkoop van meer dan 1 miljard stuks wereldwijd. Bovendien is Magnum het nummer 1 ijsmerk in België. Met de Double Gold Caramel Billionaire zorgt Magnum voor de meest bijzondere smaaksensatie tot nu toe.