EPOS GTW 270 Hybrid

EPOS, het premium audiobedrijf, onthult hun eerste mobiele oplossing voor gaming. De EPOS GTW 270 Hybrid draadloze oordopjes stellen een nieuwe norm met lage-latency audio. Dit wordt bereikt door de meegeleverde USB-C-dongle, waardoor de oordopjes perfect bruikbaar zijn wanneer het tijd is voor zero-lag vrije gaming. Bovendien zorgt de Bluetooth® connectiviteit voor compatibiliteit met een breed scala aan mobiele apparaten. De EPOS GTW 270 Hybrid is nu verkrijgbaar via de officiële EPOS-website en bij geselecteerde retailers.

De GTW 270 Hybrid is ontworpen voor de mobiele gamer en is compatibel met de Nintendo Switch™, Android™-telefoons, PC en Sony PlayStation®-apparaten. Naast de GTW 270 Hybrid kan nu ook de dongle-free Bluetooth®-versie, de GTW 270, gepre-ordered worden.

Hoogwaardige audio, overal

Met tot vijf uur ononderbroken batterijduur na slechts 90 minuten opladen, zijn de GTW 270 Hybrid draadloze oordopjes klaar voor alle gaming-sessies onderweg van casual en hardcore gamers. De meegeleverde gunmetal silver draaghoes biedt 20 uur extra batterijduur voor langere game-sessies.

Met verwisselbare rubberen oordopjes en een unieke ergonomische pasvorm past elk geluidsisolerend oordopje zich aan de natuurlijke vorm van de oren aan voor een comfortabele pasvorm. Dankzij een database met 800.000 oorscans van moederbedrijf Demant konden EPOS-engineers met behulp van AI-technologieën talloze ontwerpen testen aan de hand van de statistische data. Hierdoor ontwikkelden ze specifieke oordopjes die de druk op niet-flexibele delen van het oor verminderen tot een verwaarloosbaar niveau, terwijl ze tegelijkertijd een uitstekende akoestische afdichting bieden en de modernste in-ear akoestiek leveren. De GTW 270 Hybrid biedt ook IPX 5 waterbestendigheid, waardoor de oordopjes beschermd zijn tegen zweet en lichte regen.

“Het discrete maar iconische ontwerp maakt de GTW 270 Hybrid tot een uitstekend product voor degenen die op zoek zijn naar geweldige draadloze oordopjes voor mobiel gamen met de beste audiokwaliteit zonder latency. Of je nu ondergedompeld bent in een game tijdens je pauze of een paar rondjes van je favoriete game speelt op je Switch of telefoon, tijdens je dagelijkse reis naar je werk, de GTW 270 Hybrid biedt compromisloze geluidskwaliteit voor de gamer die onderweg is”, aldus Maja Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing bij EPOS.

De Kracht van Audio

In tegenstelling tot andere draadloze oordopjes biedt de AptX™ low latency codec van de GTW 270 Hybrid gesloten akoestische helderheid zodat je je volledig door de game kunt laten meeslepen. De unieke ergonomische pasvorm van de oordopjes zorgt, in combinatie met EPOS’s eigen miniatuur audio-drivers, voor een diepe krachtige bass, natuurlijke mids en scherpe hoge tonen voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit, speciaal ontwikkeld voor gaming. Zo biedt de GTW 270 Hybrid ook dual-channel standaard Bluetooth® 5.1 voor transmissie via luidsprekers en microfoons. De dubbele microfoons van de oordopjes bieden heldere communicatie, waardoor achtergrondgeluiden worden verminderd voor een rijke, vollere game-ervaring.

De draadloze dongle van de GTW 270 Hybrid met USB-C is compatibel met de Nintendo Switch™ en Android™-telefoons, in aanvulling op de standaard Bluetooth® 5.1-connectiviteit met elk Bluetooth®-apparaat. Er wordt ook een USB-C-naar-USB-A-conversiekabel van 1,5 meter meegeleverd voor de PC en Sony PlayStation®-consoles.