Fresh ’n Rebel Twins ANC

Ervaar geluid in vrijheid met de Twins ANC True Wireless oordopjes. Met hoogwaardige Noise Cancelling en een indrukwekkende geluidskwaliteit, kun je echt helemaal verdwalen in je muziek.

Ambient Sound Mode

Je kunt niet alleen de wereld om je heen even buitensluiten, maar juist ook omgevingsgeluiden benadrukken met de Ambient Sound Mode. Zo kun je terwijl je naar je muziek, video of podcast luistert, nog steeds alert blijven op wat er om je heen gebeurt en ben je veilig in het verkeer.

In-ear detection

Met in-ear detection hoef je alleen maar de Twins ANC uit je oren te halen om je muziek te pauzeren en ze weer terug te plaatsen om door te gaan waar je gebleven was. Makkelijker wordt het niet.

Touch control

Bedien je muziek, video of podcast gemakkelijk door op de oordopjes te tikken.

Playtime

De Twins ANC hebben een totale batterijduur van 30 uur, wat neerkomt op 9 uur elke keer dat je ze oplaadt. Bij gebruik van ANC hebben ze 7 uur speeltijd per lading, wat neerkomt op 26 uur in totaal.

In-ear

De Twins ANC worden geleverd met 3 maten zachte siliconen oordopjes die perfect in ieder oor passen. Ze zijn klein van formaat en ontworpen met een oog voor detail. En ze zijn ook nog eens stof- en waterdicht, zodat je ze in elke situatie kunt gebruiken.

Dual master

De oordopjes hebben allebei een ingebouwde microfoon, zodat je ze los van elkaar (alleen het rechter of linker oordopje) kunt gebruiken of allebei als een setje voor stereo geluid. Zo kun je helemaal op je eigen manier bellen of naar je muziek luisteren.