Microsoft Surface Pro 7+

Microsoft heeft Surface Pro 7+ voor bedrijven geïntroduceerd, de 2-in-1-computer die de veelzijdigheid, connectiviteit en veiligheid biedt die bedrijven en scholen nodig hebben om zich aan te passen aan de digitale transformatie van hun omgeving. Surface Hub 2S 85″, die ook deel uitmaakt van het Surface voor bedrijven portfolio, zal deze maand beschikbaar zijn voor commerciële en educatieve klanten in verschillende landen, waaronder België.

De overgang naar op afstand en hybride werken in de meeste industrieën is een uitgangspunt geweest voor het herdefiniëren van de toekomst van hoe we werken, samenwerken en leren buiten de grenzen van een kantoor of klaslokaal. Met de lancering van Surface Pro 7+ voor bedrijven, wil Microsoft organisaties verder helpen bij het overbruggen van de digitale kloof die zich in hybride werkruimtes kan voordoen.

Als onderdeel van de voortdurende ontwikkeling van de populaire Surface Pro-model, introduceert Microsoft een reeks nieuwe functies en toepassingen die beschikbaar zijn op Surface Pro 7+ :

Surface Pro 7+ wordt aangeboden met de optionele LTE Advanced voor een ultrasnelle verbinding, waar je je ook bevindt. Met LTE hoef je niet langer te vertrouwen op Wi-Fi of onbeveiligde openbare toegangspunten als je onderweg bent.

Surface Pro 7+ is 2.1 keer sneller dan de vorige versie en wordt aangeboden met een scala aan toepassingen waarop je elke dag kunt vertrouwen. Surface Pro 7+ integreert de software en zakelijke toepassingen van bedrijfskwaliteit die jouw bedrijf nodig heeft met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ processoren en opties tot 32GB RAM en 1TB aan opslagruimte.

Met een verbeterde levensduur van de batterij is de Surface Pro 7+ klaar voor een hele dag werken onderweg. De computer kan tot 15 uur lang draaien en kan dankzij de snellaadfunctie in iets meer dan een uur 80% lading bereiken.

Beveiliging is natuurlijk erg belangrijk voor professionele gebruikers. Daarom heeft Microsoft een verwijderbare SSD ingevoerd voor de opslag van gegevens en om gebruikers een betere controle over hun informatie te geven.

Surface Pro 7+ met Wi-Fi-configuratie is beschikbaar vanaf 1.029 EUR. Surface Pro 7+ met LTE Advanced configuratie is beschikbaar vanaf 1.329 EUR.