Zelf getest: OnePlus Buds Pro

Op zoek naar draadloze Bluetooth oordopjes? OnePlus lanceerde de Buds Pro met Active Noise Cancelling (ANC). De buds zijn water- en stofbestendig en beschikbaar in twee kleuren: Matte Black of Glossy White. Het bedrijf is actief bezig zijn portfolio van intelligente ecosysteemproducten uit te breiden. Wij mochten de OnePlus Buds Pro uittesten.

Slimme ruisonderdrukking

Met het ANC-systeem van de OnePlus Buds Pro worden omgevingsgeluiden zoals het verkeer, de wind, voetstappen, … gefilterd om een optimale geluidskwaliteit te garanderen. Uiteraard blijven het buds en geen koptelefoon, maar ongehinderd genieten van je favoriete muziek is geen probleem. Elke OnePlus Bud kan dankzij het slim systeem met drie microfoons geluidsniveaus tot 40dB wegfilteren. Ideaal dus voor gebruikers die veel wandelen en fietsen.

Voor sporters

De wireless oordopjes bieden een erg goede geluidskwaliteit dankzij OnePlus Audio ID gekoppeld aan twee grote drivers van 11mm en Dolby Atmos-ondersteuning. De OnePlus Buds Pro ondersteunen Bluetooth 5.2 en dankzij de IP55 rating mogen ze de titel dragen van stof- en waterbestendig. Een belangrijke meerwaarde voor sporters.

Uitstekende batterijduur

De OnePlus Buds Pro worden geleverd met een handige oplaadcase en deze zorgen voor een totale batterijduur van maar liefst 38 uur bij een volle laadbeurt. Dankzij Warp Charge kan je ook kiezen voor korte laadbeurten. Zo kan je na 10 minuten laden opnieuw 10 uur gebruik maken van de buds. Draadloos opladen is ook een optie door de Qi-technologie.